SJR · Publicerad 26 okt 2021

Panduro grundades 1954 av Carlo Panduro i Danmark, men har sedan 1962 huvudkontor i Malmö. Idag är Panduro en marknadsledande leverantör av hobbymaterial och kreativa produkter och innefattar varumärkena Panduro, Kreatima, IN-EX samt Pipoos. Gruppen har en omsättning på över 900 MSEK och omkring 650 medarbetare. Panduro möter kunderna online och via 95 egna butiker i Sverige, Danmark, Norge, Holland och Belgien. Sortimentet består av cirka 18 000 artiklar. Panduro ägs av Peter Panduro, Thomas Panduro och Jesper Panduro.

Redovisningsekonom

Till sitt kontor i Malmö söker Panduro en redovisningsekonom som kommer att arbeta med leverantörsreskontra (kontera fakturor, följa upp attest av fakturor), betalningar, avstämningar, kontakt med leverantörer, skatte samt periodisk sammanställning för moms, diverse löpande bokföring och sedvanliga arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

En viktig del i rollen är också att löpande samla på sig förbättringsidéer och arbeta med system- och processutveckling för leverantörsreskontra för att effektivisera arbetet. Det här är tjänsten för dig som vill arbeta på ett bolag som har skaparkraft och glädje som kärnverksamhet. Du kommer också att vara delaktig i Panduros fortsatta intressanta utveckling med att gå från butiksförsäljning till omnikanalförsäljning.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har en högskole- eller yrkesutbildning inom redovisning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom redovisning. Du har ett naturligt intresse för siffror och ekonomi samt mycket goda kunskaper i Excel. Du har också ett IT/systemintresse och en vilja att arbeta med att driva digitaliseringsarbetet inom leverantörsreskontra framåt. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Har du erfarenhet av affärssystemet Bison är det meriterande.

Vem är du?
Du är en självgående och analytisk person med ett strukturerat arbetssätt som trivs med att arbeta med leverantörsreskontra. Som person är du positiv och flexibel och har lätt att skapa förtroende i samarbetet med andra. Du är leveransfokuserad och uthållig i ditt arbete och har samtidigt en nyfikenhet och vilja att driva utveckling.

Ansökan
I denna rekrytering har Panduro valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga