SJR · Publicerad 5 maj 2020

The West Atlantic Group is one of the market leading providers of dedicated airfreight services to European National Mail Organisations and airfreight capacity to Global Integrators and Freight Forwarders. The Group has a well-established geographic network and operates a customised aircraft fleet. West Atlantic was founded in 1962 and is headquartered in Gothenburg (will move to Malmoe during 2020), Sweden. Operations are performed all over Europe and in 2019 West Atlantic had almost 500 employees. For 2019 West Atlantic reported revenues of MSEK 2,165 and EBITDA of MSEK 114

Är du en framåt och driven redovisningsekonom som tycker om att arbeta med stor frihet och ansvar? Varmt välkommen till West Atlantic, ett tryggt och stabilt flygbolag inom frakt och logistik med över 50-års erfarenhet i sin bransch. Företaget flyttar sin ekonomiavdelning från Göteborg till Sturup och rekryterar nu ytterligare en redovisningsekonom. Ta chansen att vara med på en ny spännande resa!

Ansvarsområden och arbetsuppgifter


Du kommer arbeta som redovisningsekonom och ingår i en ekonomiavdelning på ca 10 personer. I rollen som redovisningsekonom får du eget ansvar för en eller flera legala enheter där du arbetar med löpande redovisning, bokslut och rapportering. West Atlantic är ett internationellt företag där koncernspråket är engelska. Tjänsten har många interna och externa kontaktytor vilket ställer krav på att du är flytande i engelska.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter;
  • Löpande bokföring
  • Bokslut
  • Leverantörsbetalningar
  • Kundfakturering
  • Bankavstämningar
  • Moms och skatt
Din Bakgrund


Du har minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbete samt har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi söker dig som trivs i en roll med varierade arbetsuppgifter där du får ta ett stort eget ansvar. Du känner dig trygg och säker i din redovisning, är noggrann och har ett affärsfokus. I rollen som ekonom är du van att driva ditt eget arbete framåt samt tar initiativ till att lösa ad-hoc uppgifter och gillar problemlösning. För att trivas och passa in i företagskulturen är du social och trygg i din personlighet. Vi förutsätter att du har god kunskap i Excel samt vana av att arbeta i ett större affärssystem, meriterande med erfarenhet av Microsoft Navision.

Information och ansökan


I denna rekrytering samarbetar West Atlantic med SJR. För mer information kring tjänsten och processen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Carin Forsén på 0704-715912. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående. Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 juni 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga