SJR · Publicerad 4 apr 2019

Är du en engagerad redovisningsekonom som vill arbeta i ett välkänt företag tillsammans med drivna kollegor? Tycker du om lagarbete och god samarbetsförmåga? Detta uppdrag är då rätt för dig!

Tjänsten är ett längre konsultuppdrag där du erbjuds en trygg anställning hos SJR Finance. Vi erbjuder coachning, uppföljning och möjlighet till utbildning under din anställningstid.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som ekonom i ett större team där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för:
  • Avstämningar av konto
  • Bokslut
  • Ta fram beslutsunderlag
  • Rapportering
  • Momsdeklaration
  • Budgetarbete
Din bakgrund
  • Minst 2 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom med självständiga bokslut
  • Civilekonom / YH-utbildning
  • Mycket god kunskap inom Excel
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som tycker om variation i din arbetsdag. Du är prestigelös gällande arbetsuppgifter och tycker om att samarbeta med kollegor för att uppnå goda resultat. För att trivas i rollen som konsult har du en social förmåga samt är van vid att snabbt ta dig an nya arbetsuppgifter. Förändring är spännanande och du motiveras av att leverera med hög kvalité.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag heltid ca 12 månader
Ort:
Malmö
Start:
Omgående
Lön:
Enligt överenskommelse

Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Carin Berntsson på 0704-715912.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritetspolicy/

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 maj 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga