SJR · Publicerad 15 feb 2021


Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el - projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft, data och telekom, samt har egna elektromekaniska verkstäder. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka

4 100 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Assemblin El erbjuder nu en mycket intressant tjänst för dig som vill arbeta som ett nära stöd till affärsverksamheten och drivs av verksamhetsnära analys och utvecklingsarbete. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Region Syd och rapportera till din Regioncontrollerkollega i Syd. Placering är på kontoret i Malmö med resor regelbundet inom regionen.

Arbetsbeskrivning
Som Regioncontroller kommer du tillsammans med din Regioncontrollerkollega och övriga i ledningsgruppen att arbeta med att driva lönsam tillväxt i enlighet med strategi och affärsplan. Det kommer att vara en utmanande och utvecklande tjänst där det ingår att proaktivt driva förändring och bidra till utveckling av lönsamheten genom att stödja regionchef, filialchefer, regioncontroller och verksamheten inom verksamhetsstyrning, affärssystem och strategifrågor.

Du kommer att arbeta nära verksamhetens filialchefer, projektchefer med att förbättra företagets lönsamhet genom att analysera och implementera åtgärder för att öka omsättning, sänka kostnader, förbättra marginaler och effektivisera rörelsekapitalet. Det kommer att vara en bred och varierande roll med mycket kontakt med olika delar i organisationen.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Budget och prognosarbete, uppföljning och analys
  • Projektprognoser
  • Förbättra och effektivisera processer
  • Rapportering
  • Kostnadsuppföljning och lönsamhetsanalyser
  • Förbättra rörelsekapitalet
  • Driva och deltaga i projekt
  • Ad hoc analyser och presentationer
Lämplig bakgrund

Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande med ca 5 års erfarenhet av controlling i en större organisation. Du har gärna erfarenhet från bygg- eller installationsverksamhet och har erfarenhet av rapportering, budget och prognoser samt projektuppföljning med successiv vinstavräkning. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning och du har också mycket goda kunskaper i Excel och är van att bygga rapportmodeller och analyser.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är självgående och trivs med frihet under ansvar. Vidare är du strukturerad men samtidigt flexibel och har en hög analytisk förmåga och kommer gärna med egna förslag på lösningar. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med andra är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt att skapa förtroende och självständigt kan driva projekt och frågor i organisationen. Som person är du nyfiken och prestigelös och har en stark vilja till personlig utveckling.

Ansökan
I denna rekrytering har Assemblin El valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Assemblin-koncernen
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt. Vi har en omsättning på drygt 10 miljarder kronor och cirka 5900 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden. Läs mer på https://www.assemblin.com/sv/


För information om hur SJR behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Regioncontroller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga