SJR · Publicerad 11 apr 2019

Det går bra för SJR och efterfrågan på kvalificerade ekonomer till vår konsultverksamhet är stor. De flesta av våra konsulter är anställda men vi välkomnar även dig som vill jobba som underkonsult med din specialistkompetens i fokus! Till en av våra kunder i fastighetsbranschen söker vi nu en Treasury Controller med erfarenhet av finansiella instrument.

Arbetsuppgifter

En betydande del av arbetet blir att hantera lån och de pantbrev som lånen är säkerställda med. Du kommer även att hantera kundföretagets företagsobligationer och en portfölj av räntederivat men även med att utveckla koncernens bankrelationer och sammanställa finansiell information till koncernledning och styrelse.

Även om huvudfokus ligger på finansiella instrument och räntederivat är det samtidigt viktigt att du har erfarenhet av redovisning av de tranasktioner som gör och att du behärskar det redovisningsmässiga hantverket.

Bakgrund

Som senior konsult måste du vara kommunikativ, anpassningsbar och ha både ett eget driv och en god förmåga att navigera i en komplex miljö med många intressenter på olika nivåer.

Som person är du bra på att utmana och driva affären framåt genom väl underbyggda analyser och strukturerade processer. Excel kan du på dina fem fingrar och det är även meriterande med erfarenhet av att arbeta i Twins eller annat liknande finanssystem.

För att trivas i rollen och ha förutsättningar att lyckas tror vi att du har en universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi eller finans och flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Tomas Vinnersten på 0766-471614. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-05-02.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 juni 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga