STRING FURNITURE AB · Publicerad 14 juli

Nu har du möjlighet att arbeta som Inköpare på den moderna och stilrena möbeltillverkaren String Furniture i Malmö!

Brinner du lite extra för heminredning och möbeldesign? Är du en Inköpare som vill arbeta med ett välkänt varumärke där du känner ett personligt engagemang för produkterna? Nu erbjuder vi dig möjligheten att arbeta som Inköpare på välkända String Furniture i Malmö! String Furniture är det entreprenöriella företaget som med mycket känsla och personligt engagemang tillgodoser världen med stilrena och funktionella möbler. Vill du med din kompetens inom inköp och supply chain bidra till deras framgångsresa?

Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta på ett företag med mycket hjärta och stort personligt engagemang. Du kommer att arbeta med ett välkänt varumärke, där du som Inköpare kan relatera till produkterna såväl som slutkunderna. String Furniture är ett ambitiöst företag som tror på entreprenörskap, kreativitet och engagemang. De har en kultur som värdesätter lekfullhet, öppenhet och inkludering, där många ser sin tjänst som mer än bara ett jobb. Tillsammans stöttar, inspirerar och motiverar de varandra till att leverera högkvalitativa och stilrena produkter till kunderna och bidrar till en mer funktionell och stilren värld. Vill du vara med på resan?

På String Furniture tror man på att värna om sina anställda och har ett generöst förmånserbjudande. Detta utöver en modern och stilfull arbetsplats såklart!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Inköpare och del av Team Supply ansvarar du för att köpa in material till leverantörerna, se till att de producerar i enlighet med uppsatt plan och att produkterna tar sig genom kedjan från leverantör fram till kund, helt, rent och hållbart.

Ditt ansvar kommer att innebära följande:
 • Leverantörsansvar
 • Avropsbeställningar, leveransbevakning, godsmottagning
 • Orderläggning och packningsplanering för våra "lego"-resurser.
 • Beräkning och planering av prognoser i samarbete med leverantörerna
 • Kvalitetssäkring
 • Ansvar för inventering av alla lager
 • Artikelstatistik, rullande samt kvartalsvis redovisning
 • Transportörskontakt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Teamet ansvarar för 6 lager varav ett, distributionslagret, ligger i Malmö. De övriga 5 är placerade hos leverantörer eller samarbetspartners för packning. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i Limhamn och rapportera till Team Leader Supply.

Då du som Inköpare kommer att ansvara för att du har en god relation till dina leverantörer kommer det även ingå en del resor i din tjänst för att besöka leverantörernas siter i Sverige. Det är därför ett krav att du har ett körkort.

VEM ÄR DU?

Till tjänsten som Inköpare söker vi dig som har en högskoleutbildning inom inköp eller logistik alternativt har relevant arbetslivserfarenhet inom liknande område. Vi ser gärna att du har arbetat som Inköpare innan och har god kunskap inom inköpsprocessen och leverantörsbedömningar. Då du kommer att arbeta i Excel krävs det att du har god kunskap inom Excel sedan tidigare och känner dig helt bekväm med att använda dig av det som arbetsredskap. Det är meriterande om du tidigare har använt dig av Dynamics Nav. Det är även meriterande om du har en bakgrund inom möbeltillverkning, men viktigare är att du har ett genuint intresse för heminredning och möbeldesign!

Som person söker vi dig som;
 • Är teamorienterad och gärna samarbetar med andra, där ni tillsammans delar med er av kunskaper, erfarenheter och information för att prestera och nå goda resultat.
 • Främjar en stabil och förtroendeskapande atmosfär och som inte brusar upp eller tappar humöret vid problem eller hinder.
 • Är initiativtagande och ansvarsfull, får saker att hända och har ett stort driv för att leverera med god kvalitet.
 • Gärna arbetar med tydlig struktur och planering, som uppskattar tydlighet och ordning i sitt arbetssätt.
 • Är eftertänksam och gillar att analysera komplexa frågor och problem, som gärna förankrar beslut i fakta och rationella bedömningar.
 • Har en god retorisk förmåga och som har en förmåga att övertyga andra på ett förtroendeingivande sätt.
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Inköp , Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
TNG Tech

Inga fler liknande jobb tillgängliga