SW · Publicerad Idag 00:00

Vi söker för kunds räkning en serviceminded kontorsvärdinna och administrativ assistent för start omgående. Vår kund sitter i fina lokaler i Malmö och erbjuder en varierande tjänst.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ha hand om receptionen där du tar emot besökare, koordinera och förbereda konferenser och möten, arbeta med beställningar och inköp, vara i kontakt med leverantörer samt bistå dina kollegor med statistik. Du tar även emot post och bud och ser till att kontoret är välkomnande för såväl besökare som företagets anställda.

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceminded, tycker om att ha en roll som är flexibel och varierande. Du brinner för att ge service såväl till externa kunder som till dina interna kollegor och tycker om att göra det lilla extra för att kontoret ska vara trivsamt. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten och har ordning och reda omkring dig. Ingen uppgift är för liten för dig. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då många av företagets kunder är internationella.

Viktig information

Ovanstående uppdrag är inom ramen för SW's konsultverksamhet med start omgående. Tjänsten är tidsbegränsad under 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga