SW · Publicerad Idag 00:00

Vi söker en serviceinriktad medarbetare inom kundtjänst till vår kund i Malmö. Du kommer vara en del av ett härligt team som tillsammans arbetar för att lösa kundernas frågor på bästa sätt!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att besvara samtal, mail och chatt från företagets kunder samt arbeta med reklamationer och klagomål. Du kommer även att arbeta med sändningar och aviseringar och administration kring de beställningar som ska gå ut till kunderna.

Vi söker dig som

Är en utpräglad servicemänniska som brinner för att ge alla kunder ett bemötande som håller hög nivå. Du är en problemlösare och trivs med att arbeta i team men är inte rädd för att arbeta med egna initiativ självständigt. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i kundtjänst och som är lyhörd inför kundernas behov. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Du har goda kunskaper i Officepaketet.

Viktig information

Ovanstående uppdrag är inom ramen för SW's konsultverksamhet med start enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget