SW · Publicerad 21 sept

SW söker för kunds räkning en receptionist på 50% till ett internationellt företag i utkanten av Malmö

Arbetsuppgifter

I din roll som receptionist kommer du att vara företagets ansikte utåt. Du kommer att ansvara för inkommande samtal, växeln samt ta emot alla besök till företaget. Vidare kommer du att arbeta med administrativa arbetsuppgifter såsom att sortera post samt med fakturahantering.

Din profil

Vi söker dig som är vill arbeta mellan 13-16.30 på vardagar samt hoppa in vid sjukdom eller arbetstoppar. Du kan engelska och svenska flytande i tal och skrift då vår kund arbetar i en internationell miljö. Som person är du en gedigen servicemänniska som älskar att stå i en reception och vara behjälplig till andra inom företaget. Det är också viktigt att du har ett mycket gott sinne för den administrativa delen av jobbet och att gillar att ha ordning och reda omkring sig. Du ska ha lätt för att samarbeta och ständigt leta efter nya vägar för att effektivisera arbetet och trivs med att hjälpa andra, så väl besökare som dina kollegor internt på företaget. Har du erfarenhet av att arbeta i reception och med växelsystem är detta mycket meriterande för tjänsten.

Viktig information

Ovanstående text beskriver ett konsultuppdrag med anställning hos SW med start omgående. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga