SW · Publicerad 20 sept

Till vår kund i centrala Malmö söker vi nu en student som vill arbeta som kontorsvärdinna/kontorsvärd vid sidan av studierna.

Arbetsuppgifter

Som kontorsvärdinna/kontorsvärd kommer du att få arbeta i receptionen, på konferensavdelningen, i växeln, med posthanteringen samt hantera den dagliga driften av personalcafeterian. Arbetsuppgifter som ingår i dessa områden är bland annat hantering av disk, plocka undan på borden och hålla ordning och reda i lokalerna samt fylla på med frukost. Du agerar spindeln i nätet för den dagliga servicen till vår kunds personal samt besökare till vår kund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel under dina studier och kan ställa upp och arbeta både hela och halva dagar efter behov. Du studerar på universitet, högskola eller motsvarande utbildningsnivå. Du är i början av dina studier och kan se långsiktigt på tjänsten under din studietid. Vi ser gärna att du har ett flexibelt schema och kan ställa upp och arbeta med kort varsel efter behov.

Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i växelsystem och att du är en person som snabbt kan sätta dig in i rollen som kontorsvärdinna/kontorsvärd. Du har en förmåga att se detaljer och kunna hjälpa till där det behövs.

Som person är du prestigelös och beredd på att kavla upp armarna efter behov. Då du kommer att träffa mycket människor är det viktigt att du är en social, serviceminded och ambitiös person som gillar att hålla ordning och reda runt omkring dig. Du är ansvarstagande och en person som gillar att ge det lilla extra och sprida glädje runt omkring dig.

Ytterligare krav för tjänsten är att du är flytande i svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Övrigt

Ovanstående är uppdrag inom ramen för SWs konsultverksamhet. Anmäl ditt intresse för tjänsterna snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Hedqvist på 040-665 51 51.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga