Scanfil · Publicerad 4 okt

Scanfil är en internationell kontraktstillverkare och systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad tillverkning. Scanfil tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster, från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Vertikal integrerad tillverkning och en utbyggd leveranskedja är förutsättningar för Scanfils konkurrensfördelar: hastighet, flexibilitet och pålitlighet.

Våra kunder är internationellt ledande inom automation, energi, IT och hälsovård, samt det växande området av urbanisering. Scanfil har cirka 3 500 medarbetare vid anläggningar i Sverige, Finland, Polen, Estland, Tyskland, USA och Kina. Moderbolaget Scanfil Oyj, med huvudkontor i Sievi, är noterat på OMX Helsinki. Läs mer på: www.scanfil.com

Då vi på Scanfil Vellinge AB växer och har nya kunder och utmaningar på väg in, behöver vi förstärkning av fler ytmonteringsoperatörer.

Vi är ett positivt och vinnande lag som satsar hårt för att möta framtidens utmaningar i en konkurrensutsatt bransch där alla i laget gör skillnad - för våra kunder, för företaget och kamraterna! Vi söker en eller flera personer på heltid med placering i Malmö.

Som Ytmonteringsoperatör hos oss på Scanfil blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:
  • Kunna köra hela ytmonteringslinan och förstå hela SMT-processen
  • Man skall kunna rigga, screena, köra SPI, ytmonteringsmaskinerna, välja ugnsprofil, utläsa AOI- & lödresultat.
  • Man skall känna till och förstå tillverkningsstandarden IPC610.
  • Man skall tillsammans med övriga gruppen utveckla och driva ständiga förbättringar.
  • Man skall kunna arbeta skift.
Dina kvalifikationer:
  • Du har erfarenhet av elektroniktillverkning och ytmonteringstillverkning i maskiner, gärna av maskinfabrikat Mycronic eller ASM
  • Du är aktiv, drivande, flexibel och självständig i ditt arbete.
  • Du tar ansvar och är van att ha många bollar i luften.
  • Du är kvalitetsmedveten och har förståelse över vad som krävs i processen
Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Tjänsten ska tillsättas snarast och sista ansökningsdag är den 31 oktober 2018.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta, i första hand, Joakim Engbe, Production Manager, 0766-23 45 75. I andra hand Eva Christensson, HR Manager, 0708-64 08 99.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga