Schneider Electric · Publicerad 2 okt

Produktionsenheten söker nu en Logistikchef för placering i Arlöv.
Som Logistikchef hos oss har du en personalledande roll för inköps- & lagerpersonal samt ansvar för materialflöden till vår lokala produktion av mellanspänningsställverk. Du jobbar nära såväl vår lokala produktion, som olika supportfunktioner i organisationen.

I rollen ingår ett övergripande inköpsansvar där du tillsammans med vår strategiska inköpare driver besparingsprojekt och genomför förhandlingar. Du är kontaktperson både internt och gentemot våra leverantörer samt har en viktig nyckelfunktion i att samordna, koordinera och driva förbättringsprojekt genom hela värdekedjan ända fram tills ställverket finns på plats hos kunden.

Din kompetens och erfarenhet
Du har/är:
  • eftergymnasial inköp/logistikutbildning eller motsvarande.
  • minst 3 års erfarenhet av projektledning och/eller personalansvar.
  • goda språkkunskaper i svenska och engelska språken, både i tal och i skrift.
  • van IT-användare med goda kunskaper i Microsoft Office och SAP.
  • vana att göra analyser inom lager/flödesoptimering, totalkostnadsanalyser mm.
  • erfarenhet av leverantörs-/avtalsförhandlingar.
Som person är du serviceinriktad, drivande, noggrann, kommunikativ, lösnings-fokuserad och stresstålig. Du gillar högt tempo, har god förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt samt trivs med att jobba i team och träffa leverantörer. Du har en positiv läggning och god social förmåga.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Har du frågor om tjänstenså ring gärna Magnus Nilsson (rekryterande chef), tfn 010 478 19 75, och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Liselott Wigstrand Tuvesson på tfn 010 478 29 37.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast, via www.schneider-electric.se/jobb.

Varmt välkommen med din ansökan!

Schneider Electric kallar vi det Life Is On, läs mer på www.schneider-electric.se/jobb
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga