Securelink · Publicerad 1 okt

Är du nyexaminerad nätverks- och säkerhetstekniker eller har några års erfarenhet av IT-säkerhet? Då kan detta vara en spännande utmaning för dig! Uppdraget förväntas starta i oktober och pågå i 6 månader, med stora möjligheter till förlängning. Det är placering i Malmö/Lund. Ansök redan idag, vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du erbjuds ett varierande uppdrag med arbete både med nätverk och säkerhet.
Dina arbetsuppgifter kommer vara att ge support till klienterna och behöver därför ha erfarenhet av nätverkskommunikation och infrastruktur. Du kommer arbeta med Symantec Encryption Desktop och Proxy.

Du ska kunna delta i IT-säkerhetsstrategiska diskussioner. Utöver supportarbete kommer du även ha en del hands-on arbete.

Utbildning/Erfarenhet

Du har en relevant utbildning inom IT, gärna med inriktning på säkerhet. Det är meriterande om du har någon erfarenhet av IT-säkerhet. Det är en fördel om du tidigare har arbetat inom en supportfunktion inom IT och även om du har Cisco-erfarenhet.

Som person vågar du ta för dig och har lätt att anpassa dig till olika situationer. Du känner dig självgående inom arbetet med IT. Då det är en rådgivande roll är det även viktigt att du är kommunikativ och serviceminded.

Om SecureLink

Vi är specialister inom it-säkerhet. Det är vårt fokus varje dag, året runt och dygnet runt. Därför kan vi säga att vi är bland de bästa- om inte den absolut bästa- i världen på det vi gör. Men det handlar inte bara om att skydda sig från hot, utan man måste även få utveckla sitt företag och sin verksamhet för att bibehålla konkurrenskraft. Vi säkerställer att ni får göra ert jobb med trygghet. När ni litar på oss blir vardagen lättare för er.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga