Sedermera fondkommission · Publicerad 27 nov 2019

Om tjänsten

En utvecklande, utmanande och omväxlande roll med fokus på kommunikation inom Corporate Finance. En arbetsplats i tillväxt som erbjuder bra förmåner. Du blir del av ett team med erfarna kollegor där vi tillsammans ansvarar för våra kunder och våra leveranser.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att ha en central roll i framställande och granskning av olika typer av investeringsdokument, pressmeddelanden, delårsrapporter och andra typer av dokument kopplade till aktiemarknaden. Du kommer att arbeta nära våra kundbolag. Du kommer att få en god introduktion, genomgå interna och externa utbildningar och lära dig mycket om samtliga delar av vår verksamhet.

Vem är du?

På Sedermera Fondkommission lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som är noggrann, stresstålig och effektiv. Du har ett starkt engagemang, hög arbetsmoral samt är strukturerad i ditt arbetssätt. Du är resultatorienterad, relationsbyggande och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, trivs med att arbeta med kommunikation och har en flexibel och lösningsorienterad inställning. Du har lätt för att samarbeta och ser dig själv som en lagspelare.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, ekonomi eller finans och att du har ett intresse för aktiemarknaden. Störst vikt läggs dock vid dina personliga egenskaper. Du är mycket duktig på att kommunicera i skrift samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Du söker en roll med varierande arbetsuppgifter där du får möjlighet att utvecklas och ta stort ansvar.

Om verksamheten

Sedermera Fondkommission är ett värdepappersbolag med huvudkontor i centrala Malmö. Vi är finansiella rådgivare till bolag inom olika branscher i hela Sverige och andra nordiska länder. Vi erbjuder, som helhetsleverantör inom Corporate Finance, ett brett sortiment av tjänster till bolag som står inför notering eller som redan är noterade.

Besök gärna vår hemsida: www.sedermera.se
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 mån provanställning och är placerad på vårt huvudkontor i Malmö.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga