Senior Lönekonsult till KPMG! · Publicerad 29 nov

Det går bra för KPMG och de behöver därför förstärka sitt löneteam med fler duktiga Lönekonsulter! Detta är ett konsultuppdrag Wise Professionals på 6 månader på heltid med start så snart som möjligt. Tanken är därefter att uppdraget övergår i en fastanställning. Placering för tjänsten är i KPMG:s lokaler i centrala Malmö.

Ditt uppdrag

Teamet som du kommer bli en del av består av 17 personer och i dagsläget finns möjlighet att utöka denna avdelning. Ditt arbete som Lönekonsult kommer att innebära ett eget ansvar för lönekörning för ett antal kunder, ca 8-9 beroende på storlek. Du ser till att deadlines och tidsplaner hålls för dina kunder. Avdelningen hanterar 14 olika kollektivavtal och du kommer givetvis få möjlighet att sätta dig in i de avtal som du kommer att hantera.

Miljön på KPMG är fartfylld och spännande och för rätt person finns utrymme att utvecklas inom företaget.

Din bakgrund

För denna tjänst söker vi dig som arbetat minst 3 år med ansvar för hela lönekedjan. Antingen har du genom arbetslivserfarenhet skaffat dig goda kunskaper inom löneområdet eller genomgått en löneutbildning och därefter byggt på med erfarenhet. Har du även arbetat inom outsourcing är det såklart en fördel. Lönekörningen sker effektivt i Agda lönesystem, det är därför meriterande om du har kunskap i systemet. Det är dock inte heller ett krav - huvudsaken är att du har systemvana och lätt för att sätta dig in i nya system. Eftersom arbetet präglas av våra lagar inom området och de olika kollektivavtalen är det viktigt att du har förståelse för och kunskap inom arbetsrätt.

Som Lönekonsult har du en serviceroll gentemot dina kunder och kommer att ha en löpande kontakt med ansvarig för varje kund. Det är därför viktigt att du är service-minded och trivs med att hantera många kontaktytor. I övrigt ser vi gärna att du är flexibel, ödmjuk och är ansvarsfull. Många av KPMG:s kunder har engelska som koncernspråk varpå det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska muntligen och skriftligen.

Information om KPMG

KPMG jobbar för att göra skillnad och förbättra framtiden för deras kunder. KPMG drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice. Genom KPMGs globala nätverk är de ett av världens ledande kunskapsföretag med 174 000 specialister i 155 länder. I Sverige har KPMG stark lokal förankring med 1 600 medarbetare på 60 orter. För mer information, besök gärna www.kpmg.com.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Tengberg (ellen.tengberg@wise.se, 0765 45 40 22) och konsultchef Josefin Slorafoss (josefin.slorafoss@wise.se, 0735 21 65 34).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga