Serneke · Publicerad 22 feb

Arbetsbeskrivning

Som Platschef har du yttersta ansvaret för arbetsplatsens planering, organisation och genomförande i tilldelade projekt. Du driver projektet framåt med stort engagemang, beslutsamhet och handlingskraft.
Ekonomi: Tjänsten innebär ansvar för ekonomi, produktion, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du samarbetar tätt med projektledare, inköps- och kalkylavdelningen och rapporterar till Arbetschef.
Du upprättar produktionskalkyl i samråd med Arbetschef och har det fulla, budget-, prognos- och resultatansvaret för projekten. Du ansvarar även för genomförande samt efterlevnad av planer inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
Produktion: Du leder och fördelar arbetet, anordnar produktions- och samordningsmöten samt ser till att lagar, regler, riktlinjer och bestämmelser efterlevs. Du ansvarar för att dagbok förs och informerar löpande om projektets utveckling. Du ansvarar även för avstämningar, slutkostnadsprognos och ÄTA-arbeten.
Personal: Du leder och koordinerar personal och underentreprenörer, attesterar tidrapporter och genomför årligen medarbetarsamtal.
Arbetsuppgifterna kan komma att variera utifrån behov.

Din profil

Vi söker dig som har ingenjörsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av byggledning.
Som person vill vi att du är flexibel och kan anpassa dig efter och ser möjligheter i förändrade omständigheter. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Det är också viktigt att du är en motiverande ledare som ger andra de befogenheter som krävs och skapar engagemang och delaktighet. Vidare förstår du och tillämpar affärsmässiga principer, fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Serneke är en av Sveriges snabbast växande entreprenad- och projektutvecklingskoncerner med ett heltäckande erbjudande inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Sedan koncernen inledde sin verksamhet 2002 har Serneke utvecklats från att vara ett lokalt entreprenadbolag till en dynamisk och snabbväxande entreprenad- och projektutvecklingskoncern.

Mellan 2002 och 2015 växte koncernens intäkter från 14 miljoner kronor till 3,1 miljarder kronor med en genomsnittlig årlig tillväxttakt om 51,5 procent. För räkenskapsåret 2015 redovisade Serneke ett rörelseresultat om 128 miljoner kronor, vilket motsvarade en rörelsemarginal om 4,1 procent. Koncernens orderbok uppgick till 6 629 miljoner kronor per den 30 september 2016. I samarbete med Montico söker man nu en platschef.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare för denna process, Konsultchef Isabella Gavriilidou 042-600 09 04.
Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Vi gör löpande intervjuer - därav kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Montico