Serviceförvaltningen · Publicerad 26 nov 2019

Vi utför drift och underhåll av trafiksignaler i hela Malmö stad och söker nu dig som vill arbeta som tekniker hos oss. I rollen som tekniker utför du förebyggande underhåll av trafiksignaler/ITS utrustning (yttre och inre) och övrig utrustning såsom VMS skyltar, hastighetsvisare, automatiska pollare och cykelpump/barometer. I uppgifterna ingår förebyggande underhåll, service, reparationsmoment, rengöring, felsökning och felavhjälpning, ny- och ombyggnation av trafiksignaler/ITS utrustning. Vi använder oss utav Ellyse för dokumentation och återrapportering.

Du kommer arbeta i utemiljö året runt och kommer utföra stor del av ditt arbete i trafikmiljö, arbetet utförs både ensam och i team beroende på vad arbetet kräver. I tjänsten förekommer även arbete med gatubelysning och belysningsanläggningar.

Kvalifikationer
För tjänsten krävs det att du har gymnasieutbildning inom styr/reglerteknik eller annan relevant utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha tidigare erfarenhet av arbete med ny- och ombyggnation av trafiksignaler/ITS utrustning.

Som person har du utvecklad känsla för att ge god service i din kontakt med kunder och kollegor och en smidighet i mötet med andra. Du uppvisar god ansvarskänsla, är kommunikativ som person och visar en stolthet i ditt yrkesutförande. Då vi arbetar ute året runt är det viktigt att du innehar viljan och förmågan att arbeta i utemiljö där stor del av arbetstiden innebär att utföra arbete i trafikmiljö. Vidare ska du vara systematisk och strukturerad i ditt arbetssätt och vara en person som är flexibel och bra på att hitta lösningar på uppkomna situationer.

För tjänsten krävs att du har B-körkort för manuellt växlad bil, god dator- och systemvana samt har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift, och har engelsk läsförståelse.

Vi ser det meriterande om du har två års erfarenhet, eller mer, av drift och underhåll av trafiksignaler och ITS utrustning. Har du C-körkort, erfarenhet av Ellyse, arbete på väg och heta arbeten, liftutbildning, ESA 14, konfigurering och programmering av styrapparater är det också ett plus.

Provanställning kan ev. komma att tillämpas.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar Serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 500 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid, Deltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Transport

Inga fler liknande jobb tillgängliga