Setrab · Publicerad 2 sept 2019

Setrab AB utvecklar och tillverkar kundanpassade, högkvalitativa värmeväxlare till fordonsindustrin och andra maskinapplikationer. Våra kunder är många av världens premiumbilmärken, exempelvis Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini och Mercedes.
Till vårt kontor i Limhamn/Malmö söker vi nu en:

Inköpschef

Din roll

Du kommer att vara ansvarig för att säkra och utveckla vår inköpsprocess av ingående material till våra fabriker i Sverige och Polen. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD. Du har personalansvar för två medarbetare. Dina arbetsuppgifter blir bland annat:
  • Att leda det strategiska arbetet inom inköp samt vid behov identifiera och kvalificera nya leverantörer. Att tillsammans med ditt team även ha fullt fokus på det löpande inköpet samt driva ständiga förbättringar genom kostnadsbesparingar och leverantörsutveckling.
  • Att vara drivande gällande inköp till nya kundprojekt - från förstudie till start av serieproduktion. Här kommer du ha ett nära samarbete med vår R&D-avdelning.
  • Att utvärdera leverantörer och jobba med leverantörsutveckling. I samarbete med vår kvalitetsavdelning säkerställa att våra leverantörer lever upp till de branschspecifika certifieringar och standards som gäller inom fordonsindustrin.
  • Att motivera och stärka organisationen genom ett positivt och lösningsorienterat tillvägagångssätt.
Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk och/eller företagsekonomisk utbildning från högskola/universitet. Du har gedigen erfarenhet av praktiskt och strategiskt inköpsarbete, gärna i tillverkande industri. God teknisk förståelse är viktigt. Erfarenhet från fordonsindustrin och dess branschspecifika krav är meriterande. Du har god förhandlingsvana samt erfarenhet av att upprätta strategiska inköpsavtal. Du har erfarenhet som ledare.

För att trivas och lyckas i rollen måste du ha lätt för att etablera personliga kontakter och vara duktig på att bygga och vårda relationer. Du är lösningsfokuserad och har förmågan att skapa förtroende och samarbeta med olika intressenter, både inom och utom företaget. Du arbetar metodiskt och strukturerat men kan ändå omprioritera och vara flexibel utifrån situationens förutsättningar. Du är kommunikativ, analytisk, har hög integritet och ett gott omdöme.

Krav

Svenska och engelska i tal och skrift.
Goda kunskaper i MS Office-paketet, Excel samt erfarenhet av MPS-system.
Du ska ha möjlighet och vilja att resa i jobbet för leverantörsbesök både i Sverige och utomlands.

Om Setrab

Vårt företag befinner sig i ett spännande och expansivt skede. Sedan i våras är vi en del av det börsnoterade kinesiska bolaget Yinlun med verksamhet inom värmeväxlare i Europa, Kina, USA och Indien. Vi är ett väl fungerande och sammansvetsat team, stolta över vår kompetens och vårt driv. Vi har korta beslutsvägar och tror på att vi når framgång genom att jobba tillsammans. Vi värderar öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Läs mer om vårt företag och vår verksamhet på setrab.com.

Ansökan

Låter det spännande? Du söker tjänsten genom att fylla i formuläret och ladda upp ditt CV och personliga brev. Välkommen med din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka.

Information

Har du frågor kring företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta:

Fredrik Serger, VD, på 040-15 80 65 eller på fredrik.serger@setrab.com

Ann Carlsson, HR-manager, på 040-15 80 66 eller på ann.carlsson@setrab.com.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt andra tjänster.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga