Sharper · Publicerad 20 sept 2019

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Är du en målmedveten och relationsskapande säljare som brinner för att skapa nya affärsmöjligheter och drivs av mål och resultat? Då kan det här vara tjänsten för dig!
Vi söker nu en utesäljare till vårt säljteam i södra Sverige. Teamet är specialister på Industri-produkter och består av både inne- och utesäljare, vilka kommer bli dina närmsta kollegor.

Arbetsbeskrivning
Som utesäljare präglas ditt dagliga arbete av kundkontakter ute på fältet. Du arbetar aktivt med att utveckla relationer och affärer med både nya och befintliga kunder. Du ansvarar för ditt eget säljarbete och rapporterar månadsvis till försäljningschefen. Vidare har du ansvar för att analysera och strukturera din kundportfölj samt driva och utveckla kundaktiviteter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Försäljning av produkter, kampanjer och koncept
  • Nykundsbearbetning
  • Skriva och teckna avtal med kunder
  • Budgetering
  • Planera och genomföra kundaktiviteter såsom kundbesök och uppföljningar
Som ny utesäljare på Dahl får du både en mentor och handledare som blir dina personliga vägledare och inspiratörer. Genom regelbundna möten, både personligen och per telefon, får du vägledning, tips och råd. De delar även med sig av sin kompetens, kunskap och sitt nätverk för att du så effektivt som möjligt ska komma in i ditt arbete. Allt för bästa möjliga introduktion!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av och är genuint intresserad av försäljning och som drivs av mål och resultat. Vidare är du handlingskraftig och tar gärna initiativ till att utveckla och förbättra våra kund- och leverantörsrelationer. Då du arbetar självständigt ute på fältet krävs det att du har kunskap och vana av att på egen hand lägga upp en strategi för att nå uppsatta mål. Då tillgänglighet är ett av Dahls nyckelord ser vi att du som söker har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor, kunder och leverantörer. Vidare är du social, relationsskapande, utåtriktad och stresstålig då arbete i högt tempo förekommer.

Meriterande egenskaper
  • Erfarenhet från industribranschen och god teknisk förståelse
  • Goda kunskaper i Excel
  • Erfarenhet av arbete i M3 eller liknande affärssystem
Varför arbeta hos oss?
Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sina anställningar. Vi erbjuder därför marknadsmässiga löner, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal. Vi har en stark tro på att våra medarbetare bidrar till vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriärutveckling.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Josefine Wrannvik på telefonnummer +46 (0) 70 729 87 35. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden

Sökord: Säljare, fältsäljare, utesäljare, industri, teknik
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga