Sigma IT Consulting · Publicerad 17 sept

Vi söker nu systemutvecklare som identifierar sig som backend- eller fullstackutvecklare och som vill vara med i uppbyggandet av vår affärsverksamhet MyTeam i Malmö. Detta är en möjlighet för dig att söka en tjänst på Sigma där du arbetar som en del av ett inhouseteam.

Brinner du för att utveckla kundspecifika lösningar? Gillar du att arbeta med varierande teknik inom alla branscher? Säger du VI och inte JAG? Då är vårt affärsområde MyTeam helt rätt plats för dig!

Hur ser rollen ut?

Sigma IT Consultings affärsområde MyTeam omfattar idag ett 100-tal konsulter på olika orter som utvecklar och vidareutvecklar skräddarsydda lösningar för våra kunder i åtagandeform. Vi arbetar med flera olika projekt och kunder inom olika tekniker och branscher. Du får därför möjlighet att arbeta med projekt som är varierande i längd, omfattning och bransch vilket gör dina arbetsdagar utvecklande, utmanande och varierande.

Du kvalitetssäkrar och testar egenutvecklad funktionalitet och deltar i kompetensaktiviteter inom ramen för inhouseteamets verksamhet. En viktig del av rollen är att ständigt hålla sig à jour med den tekniska utvecklingen och ligga i framkant när det gäller nya och relevanta tekniker och verktyg. All nödvändig utbildning sker på arbetstid.

Vi söker dig som har:

- Mycket goda kunskaper inom C#, .Net

Du har ett par års erfarenhet inom området och vi ser gärna att du har en relevant utbildning, men är du självlärd och har flera fritidsprojekt att visa upp tar vi gärna emot din ansökan. Vi ser även att du har god kommunikationsförmåga och gillar att arbeta i team, samt att du drivs av ett tekniskt intresse och är proaktiv i din kompetensutveckling. Vi ser dessutom att behärskar svenska i tal och skrift.

Du har kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Sist men inte minst, vi vill att du motiveras av att fortsätta utvecklas och ha kul på jobbet!

Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet av att arbeta med CMS verktyg som exempelvis EpiServer, Wordpress, Umbraco eller Sitecore.
  • Har erfarenhet av Php och Laravel
- Har goda kunskaper inom HTML, CSS3 och Javascript

- Responsiv webb

- Är bekväm med agil utvecklingsmetodik

- Har erfarenhet av Azure, TDD

- Har arbetat med andra programmeringsspråk

- Har erfarenhet av versionshantering med exempelvis Git

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@sigma.se. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare