Sigma IT Consulting · Publicerad 14 feb

Vi söker nu en passionerad teknisk projektledare som vill vara med i uppbyggandet av vår affärsenhet MyTeam i Malmö. Detta är en möjlighet för dig att söka en tjänst på Sigma där du tillsammans med olika kundteam, arbetar inhouse från vårt kontor på Dockplatsen 1 i Malmö.

Brinner du för att utveckla kundspecifika lösningar? Gillar du att arbeta med varierande teknik inom olika branscher? Säger du VI och inte JAG? Då är Sigma och affärsområdet MyTeam helt rätt plats för dig!

Vi går igenom kandidater löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

teknisk projektledare, projektledare, förvaltningsledare, it-projektledare, projektledning, förvaltningsledning


Hur ser rollen ut?

Sigma IT Consultings affärsområde MyTeam omfattar idag ett 100-tal konsulter på olika orter som utvecklar och vidareutvecklar skräddarsydda lösningar för våra kunder. Vi arbetar med flera olika uppdrag och kunder, inom olika tekniker och branscher. Du får därför möjlighet att arbeta med projekt som är varierande både i längd, omfattning och bransch vilket gör dina arbetsdagar utvecklande, utmanande och varierande.

Som teknisk projektledare hos oss kommer du att ges stort ansvar och möjligheter. Du är med på hela resan; från identifiering av kundens behov, genom kravhantering och utveckling, till test och leverans. I många fall är du även fortsatt delaktig i form av underhåll och/eller vidareutveckling.

För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Vidare satsar vi mycket på att bibehålla en stark sammanhållning genom olika sociala sammankomster och resor.

Din bakgrund

Ett par års erfarenhet av att arbeta som projektledare med tekniska lösningar/IT-projekt och har arbetat självständigt såväl som i team. Erfarenhet av webbutveckling är extra meriterande. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning samt att du är bekväm med en Agil utvecklingsmetodik. Som person är du positiv, social, drivande och förtroendeingivande.

Vi ser även att du har god kommunikationsförmåga och gillar att arbeta i team, samt att du drivs av ett tekniskt intresse och är proaktiv i din kompetensutveckling. Våra projekt kan ha internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.

Du har en kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Sist men inte minst, vi vill att du motiveras av att fortsätta utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. För att vårda och stärka vår position ställer vi oss som företag väldigt positiva till kompentensutveckling. Dels behovsstyrd sådan, men också på egna initiativ från våra anställda.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Har du frågor om tjänsten kontakta Mikaela Platzack, mikaela.platzack@sigma.se eller 0708-27 06 10.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@sigma.se.

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1 200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 4 500 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet