Sigma IT · Publicerad 20 dec 2019

Sigma IT söker nu en ny kollega till teamet av frontendutvecklare. Vi söker dig som har minst fem års arbetslivserfarenhet och kunskaper inom Angular och JavaScript. Du får chansen att vara med i ett spännande projekt för utveckling av ett helt nytt och omfattande system vilket kommer att spänna över ett flertal intressanta områden och är för en av våra kunders räkning.
Vill du jobba i en organisation som ligger i teknikens framkant med moderna värderingar? Skicka då in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

angular, javascript, js, frontend, front-end, webb, web developer, typescript, webbutvecklare, API, programming, utvecklarjobb, utvecklare, utveckling, systemutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineering

Hur ser rollen ut?
För denna tjänst som frontend utvecklare är huvudfokus på Angular, JavaScript och teknikerna omkring för ett stort och spännande uppdrag hos en av våra kunder. I denna roll ställs du inför utmanande och spännande arbetsuppgifter med den senaste tekniken. Allt kommer att utvecklas från nytt och ger därför erfarna utvecklare med en mycket stabil grund att stå på goda chanser till utmaningar och chans att bredda sig kunskapsmässigt.

Plattformen kommer att vara Azure-baserade frontends som interagerar gentemot ett stort antal Web API:er och Microservices som körs i Azure Kubernetes. Vi söker dig som brinner för kodning och som söker en ny utmaning. Vi kommer ge dig en bra genomgång av det aktuella projektet och de verktyg du behöver för att utvecklas inom området, lära dig mer och ha roligt. Detta kombinerat med kompetensutveckling och utmanande arbetsuppgifter kommer att göra dig till en ännu vassare utvecklare. Du kommer ingå i ett team med andra kollegor från Sigma som tillsammans ser till att kunden kan börja sin revolutionerande digitala resa!
Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Din bakgrund
Vi vill att du har minst 5 års erfarenhet inom JavaScript och Angular samt något av följande:
  • HTML, CSS
  • TypeScript
  • REST-baserad Web API
  • Agilt arbetssätt
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en kundorienterad inställning, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära. Du behärskar såväl engelska som svenska.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.
Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Urval sker löpande. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@sigma.se.
Mer om Sigma IT Consulting
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga