Sigma IT · Publicerad 18 dec 2020

Vi söker nu en Solution Architect / Lösningsarkitekt för att stärka upp vårt team som jobbar åt en av våra internationella kunder med utveckling, implementering och utrullning av ett nytt globalt HR-system.

Hur ser rollen ut?
Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med andra kollegor från Sigma. Du kommer driva och ansvara för systemets tekniska arkitektur baserat på verksamhetens krav. Du omvandlar kraven till bästa design / arkitektur och tar fram nödvändig dokumentation.

Din bakgrund
Att förstå verksamhetens behov och krav samt att kunna översätta och omvandla dessa krav till teknisk design är litet av "A och O" för denna roll.

Du har tidigare arbetat med implementation av något HCM system.

Vi tror du är utvecklare i grunden och att du därefter har arbetat några år som solution architect / lösningsarkitekt / IT-arkitekt och har därmed erfarenhet av att dokumentera, implementera och realisera diverse kritiska verksamhetssystem.

Du har god förståelse för olika arkitektramverk, integrationsplattformar samt utveckling av IT arkitektur genom att använda olika metoder och modelleringstekniker. Du har erfarenhet av molnlösningar, gärna Google Cloud Platform och har vana av att arbeta i enlighet med DevOps.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en kundorienterad inställning, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära. Du behärskar såväl engelska som svenska.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Urval sker löpande. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@sigma.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga