Sigma IT · Publicerad 27 jan 2021

Sigma IT söker dig som är intresserad av framtida möjligheter och uppdrag inom Data Science /Information Analytics med placering i Malmö eller Helsingborg. Hos oss ges du möjlighet att arbeta med varierande uppdrag ute hos kund med fokus på att hjälpa verksamheten att omvandla idéer och strategier till reell nytta. För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Vidare satsar vi mycket på att bibehålla en stark sammanhållning genom olika sociala sammankomster och resor.

Hur ser rollen ut?
Som Team Leader för vårt team inom Data Science är du en nyckelperson inom kompetensområdet Data & Advanced Analytics. I din roll kommer du hjälpa våra kunder med att experimentera med datakällor och med modellering. Du kommer vara en stark spelare mellan affär och tekniska lösningar. Exempelvis bygger du statistiska modeller på kunddata och levererar relevanta och värdefulla insikter.

Du kommer även att ta ansvaret för att driva vår verksamhet och vårt duktiga team inom Data Science mot nya höjder genom att aktivt arbeta med att att utveckla vårt erbjudande och delta i kunddialogen tillsammans med våra kundansvariga.

Du är en person som med passion och struktur kan lotsa idéer till affärsnytta, från strategi till handling. Du lägger fokus på att skapa affärsvärde i projektet. Våra kunder låter dig ta stort eget ansvar och växa med uppgifterna inom deras organisation. Du gillar att jobba i team och är nyfiken samt driven som person och behärskar såväl svenska som engelska.

Din bakgrund
Du är civilingenjör eller har motsvarande högskoleutbildning och minst 4 års erfarenhet inom Data Science. Bland dina erfarenheter finner vi Python, R / RStudio, SQL samt Machine Learning. Du har god kännedom om agil utveckling och agila metoder samt erfarenhet av kravhantering.

Meriterande är om du har erfarenhet av något av följande:
  • IBM SPSS, Matlab, Azure eller GCP
  • Visualiseringsverktyg som SAS VA, Tableau, Qlik, Power BI
  • Övergripande kunskap om Hadoop, Spark, IoT samt ramverk inom behandling av data
  • Brancherfarenhet inom CRM, marknad, tillverkande industri
  • Teamledning, projektledning
Ansökan
Vi ser fram mot din ansökan! Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@sigma.se.
Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.
Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga