Sigma IT · Publicerad 9 dec 2019

Sigma IT söker nu en Test Automation Developer som vill fortsätta att utvecklas och bygga på sina kunskaper tillsammans med oss. I denna roll arbetar du som konsult med huvudfokus på testutveckling. Du kommer att få chansen att vara med från början i ett spännande projekt för utveckling av en helt ny och mycket omfattande plattform som kommer att spänna över ett flertal intressanta områden för en av våra kunder.

Hur ser rollen ut?
Du kommer att bli en del av ett team med andra kollegor från oss på Sigma IT som kommer att utveckla plattformen från grunden. Fokus i ditt arbete ligger på arkitektur och programmering med de senaste teknikerna, främst av automatiserade tester. Tillsammans med kunden och dina kollegor så finns möjligheten att vara med och påverka tillvägagångssättet i form av metodval, arbetsverktyg och arbetsprocesser.

Din bakgrund
Troligen är du utbildad systemvetare, ingenjör eller motsvarande och har något års erfarenhet inom området. Genom ditt analytiska tankesätt och din nyfikenhet drivs du av att effektivisera testarbetet inom flera delområden som arbetssätt, testnivå, testmetod, testmiljö och uppbyggnad av testramverk.

Du har arbetat i både större och mindre testprojekt och har erfarenhet av arbetsmetoder som Scrum och DevOps. Du är bekväm med några av följande verktyg och begrepp:
  • Selenium
  • Kubernetes/docker
  • C#/.NET Core
  • Azure
  • Azure DevOps (TFS, Team Foundation Server)
  • Angular, JavaScript
  • Git
  • CI/CD
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en kundorienterad inställning, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära. Du behärskar såväl engelska som svenska.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail. Vi tar emot ansökningar löpande. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Kellner på my.kellner@sigma.se.

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsult-företag med över 4600 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare

Inga fler liknande jobb tillgängliga