Sigma Recruit · Publicerad 20 okt

Vi växer och förstärker nu vårt team med fler kollegor, både seniora och juniora! Är du apputvecklare inom iOS och/eller Android och söker en ny utmanande tjänst? Vill du bli del av ett innovativt och kompetent team i en branschledande organisation? Vi värdesätter kvalitet, långsiktighet och samarbete och du blir en viktig del i att fortsätta utveckla bankens mobila tjänster.

DIN NYA UTMANING
Vi är idag 8 apputvecklare som utvecklar Handelsbankens mobila applikationer, för Sverige och globalt, med kunden som slutanvändare. Just nu satsar vi mycket på våra digitala mötesplatser och du blir delaktig i att utveckla vårt digitala erbjudande för att fortsätta överträffa kundernas förväntningar på en personlig bankrelation, samtidigt som vi möter deras tekniska förväntningar.

Du kommer att få arbeta med omväxlande och intressanta uppgifter i olika projekt; nya tjänster, ny funktionalitet, releaser, uppdateringar, förbättringsuppdrag och förvaltning av våra nuvarande applikationer. Utöver dina närmsta kollegor har du även ett nära samarbete med backendutvecklare, testare, arkitekt, teamledare, interaktionsdesigner och grafiker. Områdeschefen heter Birgitta och hon ansvarar tillsammans med två ställföreträdare för utvecklingen av mobiltjänsten och områdets 40 medarbetare. Vi har högt i tak och en positiv och hjälpsam stämning.

VEM ÄR DU?
Du har minst två års erfarenhet av apputveckling och relevant eftergymnasial utbildning. Du kommer att få jobba specialiserat mot iOS eller Android, alternativt båda plattformarna om du vill det. Utvecklingen sker i Java för Android samt Swift och Objective-C för iOS. Vi arbetar även med Git, Jenkins och automatiserad testning. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Du är en nyfiken och prestigelös teamplayer, att både lyssna på andra och dela med dig av din kunskap och dina idéer är självklart för dig. Du jobbar gärna agilt och tvärfunktionellt, har ett starkt driv och känsla för kvalitet, tar ansvar och får saker att hända. Du är intresserad av ny teknik, men trivs även att arbeta verksamhetsnära och med kundnyttan i fokus.

OM HANDELSBANKEN
Handelsbanken är Nordens mest internationella bank. Att vi har över 400 kontor i Sverige och bankkontor i runt 20 länder i världen gör oss mer tillgängliga än någon annan bank i Norden.

Grundstenen hos oss är bankkontoret. Den absoluta nyckeln till vår utveckling och lyckade resultat är våra medarbetare. Hos oss tar du egna initiativ, eget ansvar och fattar egna beslut. Du är med och påverkar både verksamheten och din utveckling. Utvecklas du, utvecklas banken. Handelsbanken är en trygg arbetsgivare med goda villkor för sina anställda. Mer om oss på www.handelsbanken.se.

VILL DU VETA MER?
I dessa rekryteringar samarbetar vi med Sigma Recruit. Detta är fasta tjänster med anställning hos Handelsbanken med placering på vårt kontor i centrala Malmö. Registrera din ansökan via www.sigmarecruit.se så snart du kan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, vilket kan betyda att rekryteringarna kan avslutas innan ansökningstiden gått ut. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Jenny Nilsson på jenny.nilsson@sigma.se eller 070-3018279.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga