Sigma Recruit · Publicerad 11 feb

Vill du bli del av ett kompetent och ansvarstagande team som arbetar med affärskritiska och komplexa system inom området betalningar? Här får du möjlighet att arbeta i en teknisk specialistroll och jobba i gränslandet mellan utveckling och drift. Hos oss är det viktigt med kvalitet, långsiktighet och samarbete och här får du verkligen vara med och göra skillnad varje dag. Vi ser fram emot att höra mer om dig!


DIN NYA UTMANING
Du blir del av ett mindre team som utgör länken mellan systemutveckling och drift, med ansvar för betalningssystemens produktion, stabilitet och driftseffektivitet. Det är transaktionsintensiva system i z/OS-miljö (IBM – stordatormiljö), som hanterar stora volymer och vi jobbar därför ständigt med systemens tillgänglighet och säkerhet. Vi har mycket eget ansvar och handlingsutrymme inom teamet, högt i tak samt positiv och hjälpsam stämning. Du kommer att få en god introduktion och utbildning för att komma väl in i rollen. Vi har ett agilt arbetssätt och stor variation i arbetsuppgifter. Exempelvis kommer du arbeta med att:
  • medverka vid nyutveckling och ändring av system så att lösningarna blir driftvänliga, anpassade till våra miljöer samt följer regelverk
  • planera, schemalägga och produktionssätta program
  • övervaka system, hantera säkerhetsfrågor och lösa problem som kan uppstå
  • kontinuerligt optimera system för att undvika störningar, förbättra larmsättning och automation
  • dagligen koordinera olika projekt i nära samarbete med bl.a. systemansvariga, utvecklare och databasadministratör.

VEM ÄR DU?


Vi söker dig som har ett starkt tekniskt intresse och vill arbeta med transaktionsintensiva och affärskritiska system. Du arbetar här nära systemutvecklingen, men ska snarare ha intresse för samverkan mellan system, flöden och optimering av processer för ett systems driftseffektivitet. Du har troligen en eftergymnasial utbildning inom informatik, systemutveckling eller liknande och flera års erfarenhet från en systemrelaterad roll. Det är meriterande om du har erfarenhet av z/OS-miljön. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Du är driven, proaktiv och gillar att sätta dig in i komplexa systemmiljöer. Att kunna ha "många bollar i luften" och god prioriteringsförmåga är styrkor hos dig. Du är flexibel, serviceinriktad och gillar att samarbeta med andra. Du har lätt för att kommunicera och bidrar med prestigelöshet och god laganda. Kvalitet och noggrannhet är självklarheter för dig i ditt arbete och du trivs med ansvar, vill vara delaktig och tar lätt egna initiativ.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Handelsbanken är Nordens mest internationella bank. Att vi har över 400 kontor i Sverige och bankkontor i runt 20 länder i världen gör oss mer tillgängliga än någon annan bank i Norden. Grundstenen hos oss är bankkontoret. Den absoluta nyckeln till vår utveckling och lyckade resultat är våra medarbetare. Hos oss tar du egna initiativ, eget ansvar och fattar egna beslut. Du är med och påverkar både verksamheten och din utveckling. Utvecklas du, utvecklas banken. Handelsbanken är en trygg arbetsgivare med goda villkor för sina anställda. Mer om oss på www.handelsbanken.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare