Sigma Recruit · Publicerad Igår 00:00

Sigma Recruit fortsätter att växa och gör det genom att utmana oss själva ännu mer för att bygga en modern rekryteringsbyrå med fokus på digitala kompetenser!

Vårt kvalitetsfokus, erfarna rekryteringskollegor och strävan att göra rekryteringen strategisk har hjälpt oss att växa mer än vi vågat hoppas på under detta år.

VI ÄR SIGMA RECRUIT
Vi är sprungna ur Sigma, har passion för IT och spets inom strategisk rekrytering.

Vårt fokus är nya digitala kompetenser i gränslandet där IT möter Tech, Finance, HR, Commercial och Executive.

Vårt mål
Vi använder vår IT-bakgrund för att forma framtidens roller för morgondagens företag. Vi är med våra kunder och kandidater hela vägen och vårt mål är att leverera långsiktiga lösningar.

Vårt löfte
Samtliga rekryteringskonsulter har gedigen erfarenhet av rekrytering med spetskompetens inom IT och djup förståelse för verksamheten. Det är vårt sätt att skapa utveckling och tillväxt för såväl våra kunder och kandidater som för oss.

Tycker du detta låter intressant och kanske helt stämmer med hur du ser på framtidens rekrytering? Är du intresserad av en förändring och utveckling och dessutom vill göra det i en koncern med stark IT-plattform, entreprenörsdriven miljö och starka kundrelationer?

Vi är ett team som sitter på olika ställen i Sverige men har nära relation till varandra i vardagen och vi värdesätter varandras olikheter som en grund för utveckling och tillväxt!

Du kommer att driva dina processer självständigt med budgetansvar och få möjlighet att ha eget ansvarsområde om det är det du vill.

Vi söker dig, som är erfaren rekryteringskonsult och van att framgångsrikt driva egna rekryteringar helst inom IT eller med IT som kärna, med bevisad track reckord och kvalitetstänk. Vi söker också dig som har kortare erfarenhet av rekryteringsbranschen och som vill utvecklas inom det digitala området. Vi beskriver oss som nytänkande, värdesätter ärlighet och öppenhet och älskar rekrytering!

Vårt motto: "We recruit fans not candidates!” Are you a fan of us! Call us!

Ta gärna direkt kontakt med Jenny Nilsson på jenny.nilsson@sigma.se, 0704830374 eller Sandra Szepesi på sandra.szepesi@sigma.se, 0702296973.

Välkommen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi använder vår IT-bakgrund för att forma framtidens roller för morgondagens företag. Vi är med våra kunder och kandidater hela vägen och vårt mål är att leverera långsiktiga lösningar. När uppdraget är avslutat, det är då resan börjar.

Alla rekryteringskonsulter på Sigma Recruit har digitaliseringen i ryggraden med spetskompetens inom Tech, Finance, Commercial, Executive och HR. Det är vårt sätt att skapa utveckling och tillväxt för dig och ditt företag.

Sigma har i över 30 år varit en viktig del av det svenska IT-undret. När den snabba utvecklingen gjorde att Sverige behövde en rekryteringsspecialist med en stark IT-plattform i botten startades Sigma Recruit. Sedan dess har vi hjälpt våra kunder skapa vinnande team med digitalisering i centrum.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering