Sindas Informationssystem AB · Publicerad 3 okt

Sindas utvecklar, tillhandahåller och supportar affärssystem för fackhandel och planeringssystem för trafikföretag. Vi fortsätter att expandera och söker därför dig som kan säkerställa att vår välkända service och support ligger i framkant även i framtiden.

Om tjänsten
Som IT-tekniker hos oss på Sindas blir du en central funktion i vårt interna och externa arbete. Vi utvecklar kund- och branschanpassade affärssystem för fackhandel (Kassanova) och planeringssystem för trafikföretag (Klartext). Tillsammans med dina två kolleger på vår teknik- och supportavdelning ser du till att våra kunder får service och support i världsklass. Vanligt förekommande uppgifter:
 • Installation av våra produkter på kundernas servrar eller i Sindas serverpark
 • Programsupport för våra produkter
 • Felsökning
 • Installationer av integrationer till andra system
 • Installation av hårdvara
Sindas är en Microsoftcertifierad partner så ditt arbete sker främst i Microsoftmiljöer. Du arbetar i nära samarbete med vår utvecklingsavdelning, våra säljare och inte minst i tät dialog med våra kunder och användare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har god kunskap i Microsoft-produkter/-miljöer och god erfarenhet av att arbeta i breda och kundnära IT-roller. Du trivs som bäst när din förmåga att lösa problem, din tekniska kompetens och din fallenhet för service är en förutsättning för att lyckas. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har kunskap i/erfarenhet av:
 • Microsoftmiljöer/Windows server och klient
 • Nätverk, Routing, Firewall och VPN
 • AD, Hyper-V, MS Virtual Server
 • Drift och support av Office och Office 365
 • Microsoft Remote Desktop Services (RDS)
 • Microsoft IIS - FTP, WWW, WS, SSL
 • Felsökning (applikationer/nätverk/operativsystem)
Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift samt innehar körkort för personbil.

Utöver våra önskemål kring din erfarenhet och din kunskap kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Då rollen är bred är det även meriterande om du har kunskap i SQL, licensfrågor (VL/CSP/SPLA), antivirus, backup, Mail/SPAM (SPF/DKIM/DMARG) och felsökning.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett intressant jobb på ett stabilt och spännande företag som är inne i en expansiv fas. Den dagliga arbetsmiljön kännetecknas av nära samarbeten med kunder och kollegor och spännande utmaningar - vår personal stannar länge hos oss, vilket vi är väldigt stolta över.

Tillsvidareanställning på heltid. Goda pendlingsmöjligheter. Under sommarhalvåret (maj-augusti) erbjuder vi våra anställda arbetstidsförkortning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, dock senast 2018-10-25. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227. För frågor rörande rollen eller företaget kontakta Anders Alexandersson; anders.alexandersson@sindas.se.

Om Sindas
Sindas startade sin verksamhet 1988 med att utveckla fackhandelsystem åt färgbranschen i nära samarbete med IBM. Året efter lanserades Kassanova som idag är ett av de marknadsledande affärssystemen inom Järn, Bygg, Färg, Hobby och i övrig fackhandel.


År 2002 utökade vi verksamheten med produkten Klartext Bussbokning som är det marknadsledande planeringssystemet för bussbolag som bedriver beställningstrafik, skoltrafik och linjetrafik.

För mer information om Sindas och våra affärsområden; www.sindas.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga