Smartphoto · Publicerad 13 dec

EMPLOID söker en initiativtagande grafisk designer med gott affärssinne till en ansvarstagande och central roll på internationella Smartphoto i Malmö

Arbetsuppgifter

Som grafisk designer på Smartphoto jobbar du nära företagets marknadsavdelning med att designa, redigera och leverera allt som behövs när det gäller det grafiska. Under en typisk arbetsmånad kommer du ha producerat allt från tryckt material till webbanners, broschyrer, material till hemsidan, nyhetsbrev, bilder till sociala mediekanaler och material till PR-avdelningen. Med andra ord är det en bred nyckelroll i organisationen där du samarbetar med många andra funktioner. Du kommer arbeta med teknikerna HTML, CSS, Adobe Creative Cloud och flertalet CMS-system. Tjänsten är på 75% och företagets kontor är placerat i centrala Malmö där du kommer arbeta med 15 glada och trevliga kollegor.

Kompetenskrav
  • Utbildning inom grafisk design
  • Ett par års arbetslivserfarenhet inom grafisk design där du arbetat med kommersiellt utformad grafik
  • Goda kunskaper i Adobe Creative Cloud (Photoshop, InDesign, Illustrator)
  • Erfarenhet av HTML och CSS
  • Erfarenhet av att skapa banners och tryckt reklam
  • Erfarenhet av att jobba med CMS-system
  • God kunskap inom svenska och engelska i tal och skrift
Personliga egenskaper

Vi letar efter dig som har en stark kreativ ådra där du omsätter idéer och tankar till handling och resultat. Det är viktigt att du har en stark affärsförståelse och förstår hur du kan använda ditt grafiska arbete för att göra produkterna och kampanjerna införsäljande och målgruppsanpassade. Vidare är det viktigt att du är en serviceorienterad teamspelare som trivs med att jobba mot deadlines i högt tempo och samtidigt leverera med hög kvalitet. Du är uppdaterad på de senaste trenderna och kommer med idéer till förbättringsåtgärder angående bildkvalitet och hur man kan konverteringsfrekvensen.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: 75%

Plats: Centralt kontor i Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Grafisk designer, Webbdesigner, UI-design, CSS, CMS, HTML, Adobe, Illustartor, InDesign, rekrytering, Malmö, Lund.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Smartphoto är marknadsledande i Norden inom fotoframkallning och fotorelaterade produkter online. I sortimentet hittas bland annat ett stort urval av fotoböcker, almanackor och agendor, inbjudnings- och tackkort, canvas och väggdekorationer samt en rad fotopresenter. Smartphoto är verksamma i Sverige, Norge, Finland, Danmark, UK, Belgien, Frankrike, Nederländerna, Schweiz, Österrike och Tyskland samt övriga EU länder (genom en samlad webbshop) med produktion och huvudkontor i Wetteren, Belgien.

www.smartphoto.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga