Sogeti Sverige AB · Publicerad 25 maj 2021

Om Sogeti

Visste du att Sogeti många gånger rankats i topp i Universums branschöverskridande undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”, där medarbetare själva får utvärdera sina arbetsgivare inom alla branscher? Och i flera år utsetts till Karriärföretag? Att dom dessutom tog hem "Guldnappen", priset som delas ut Sveriges mest föräldravänliga företag, är dom jättestolta över! Hos Sogeti kan du nyttja företagets SkillTree, ett klätterträd för din utveckling, oavsett om du är ny eller gammal i gamet, och med Pulse, deras digitala verktyg för medarbetarnöjdhet, ser dom till att ständigt utvecklas som arbetsgivare.

Att arbeta på Sogeti innebär att du blir en del i deras familj, där dom trots sin storlek fokuserar på att synliggöra varje individ och dess utveckling. Beslutskraften finns lokalt och kunskapsmässigt stöttas Sogeti av 16 000 kollegor, verksamma i 13 länder.

Om tjänsten

Sogeti Skåne är inne i en spännande fas och gör just nu en liten organisationsutveckling i deras utvecklarteam. Dom har valt att gå ifrån det traditionella ”grupptänket” för att istället gå till en mer agil Tribe-gruppering. Sogeti har skapat 3 st Tribes med olika fokusområden, Tribe Emerging Tech, Tribe Web och Tribe Cloud. Detta innebär en hel del fördelar för medarbetarna då det kommer att finnas ännu mer utrymme till att få en härlig teamkänsla, krossfunktionellt kunskapsutbyte, mer delaktighet och möjlighet att kunna påverka konsulternas vardag på Sogeti!

Som Tribe lead kommer du att vara tekniskt operativt ansvarig för din tribe. Det innebär att du kommer ansvara för teknisk coachning och stöttning av dina teamkollegor samt driva kompetensutveckling inom din tribe. Du kommer också medverka vid rekrytering inom din tribe för att se till så rätt kompetens finns inom den. Detta är absolut inte en administrativ roll utan du kommer att vara 80% ute i spännande uppdrag och 20% av din tid ska du kunna ägna åt din tribe. Du kommer att ha hjälp och stöttning från din Team chef som kommer att ha personalansvaret (med allt vad det innebär).

Om dig

För att vara aktuell för den här tjänsten har du:
  • Avslutad gymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande kompetens genom erfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-Körkort
Samt teknisk kompetens inom:
  • Cloud Arkitektur (Azure, AWS eller GCP)
  • Cloud migrering (Azure, AWS eller GCP)
  • Backend-utveckling
  • DevOps
  • Olika Container lösningar och Container hanteringssystem (Docker, MS Containers, Kubernetes, Isto etc)
Som person letar du efter en ny utmaning och en möjlighet att vidareutveckla dina färdigheter och karriär i en fantastisk arbetsmiljö. Du är en mycket motiverad person med ett genuint intresse för coaching, agila arbetssätt, mjukvaruutveckling och teknik. Du har en positiv attityd och är en drivande lagspelare. Vi tror att du gillar att dela med dig av din kunskap och uppskattar att utbyta erfarenheter med dom andra i Triben.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Sogeti har kontor i både Malmö och Helsingborg

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Cloud Engineer, Cloud Architect, Devops Engineer, Tech Lead, Developer, Lead Developer, Programmer, Azure, AWS, GCP rekrytering, Malmö, Lund, Helsingborg
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 juni 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga