SolensEnergi · Publicerad 20 nov 2020

På SolensEnergi arbetar vi för ett renare, fossilfritt samhälle. Vi är ett växande framtidsföretag där nya tekniska lösningar och kunnande står i centrum. Vi är helt enkelt experter på solenergi. Vi söker nu en säljare för sydvästra Skåne som vill bli en del av vår spännande utveckling!

Få ett varierat arbete och bli en del av SolensEnergis kunniga team

Ända sedan starten 2012 har SolensEnergi levererat solcellsanläggningar, energilager och elbilsladdare till nöjda kunder över hela Skåne, och nu söker de en säljare för sydvästra Skåne till deras team.

Arbetsuppgifterna är:
 • Fältförsäljning av solcellsanläggningar till främst privatpersoner
 • Anskaffning av leads samt kundkontakter via fysiska besök, telefon och mail
 • Framtagande av offerter samt orderbekräftelser
 • Design och grundläggande projektering av solcellsanläggningar
 • Medverkan på infomöten och events
Arbetet bedrivs främst på dagtid men även kvällsarbete förekommer. Som säljare på SolensEnergi kan vi garanteras du en varierande vardag!

Säljare med tekniskt kunnande - den vi söker

Du som söker den här tjänsten tror vi har flera års erfarenhet av försäljning mot privatpersoner. Du är van att arbeta självgående, är driven, hungrig och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Du ska vara strukturerad, arbeta metodiskt och gilla att ta egna initiativ. Vi ser också att du har följande kompetens:
 • Social och har lätt för att knyta nya kontakter
 • Förhandlingsvana
 • Naturligt teknikintresse och är praktiskt lagd
 • God datorvana, MS Office
 • Bra på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
 • B-körkort (krav)
Bygg din karriär hos SolensEnergi!

SolensEnergi är ett växande företag som vill att du ska växa tillsammans med dem och bygga din karriär. Därför satsar de på både interna och externa utbildningar, så att du kan utvecklas både som person och i din yrkesroll! De erbjuder en stor variation där du förutom bra kollegor kommer att få träffa massor med trevligt folk som är intresserade av att producera sin egen solenergi.

Även om de älskar sniaa jobb så finns det ett liv bortom solcellerna. För att underhålla sin fina laganda gillar de att göra aktiviteter tillsammans. Senast kombinerade de en solcellsinstallation med att hyra en stuga vid arbetsplatsen, grillkväll med utmanande och roliga aktiviteter i mästarnas mästare-anda. Snart är det dags för julaktiviteten - kanske följer du med?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 40 h arbetsvecka, provanställning om sex månader tillämpas. De erbjuder fast månadslön, provision, tjänstepension, sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag.

Låter detta som något för dig? Det både tror och hoppas vi! Tveka i så fall inte - skicka in din ansökan redan idag.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga