Sverigehälsan · Publicerad 23 sept 2019

Är du intresserad av att ingå i en organisation som arbetar med att utbilda och utveckla individer? Då är Sverigehälsan en arbetsplats för dig!

Vi söker dig som vill ge våra blivande kunder en bra upplevelse och ett trevligt bemötande när de kontaktar oss. Vi strävar alltid efter att leverera service med hjärta och hög kvalité.
Dina främsta verktyg är telefon, mail och vår hemsida.

Om tjänsten

Du kommer du att ha en central roll i organisationen och kommer att ha som huvuduppgift att på ett professionellt och positivt sätt ge service till både privatpersoner och medarbetare. Du jobbar relationsbyggande genom bl a rådgivning till blivande kunder främst via telefon och mail.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • rådgivning till blivande kunder och studerande via telefon och mail
  • kursadministration som tex diplom, schema och utvärderingar
  • arbeta med att uppdatera innehåll på hemsidan samt i sociala kanaler
Vem är du?

Du är relationsinriktad och har den positiva inställningen att allt kommer att lösa sig. Du är en problemlösare som gillar när den ena dagen inte är den andra lik. Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande serviceroll. Du kan med lätthet tala och skriva svenska och engelska. Du är van vid att arbeta i olika system och att arbeta i microsoft office. Som person är du ansvarstagande, kommunikativ i både tal och skrift och känner en hög grad av servicekänsla. Du har drivet och är motiverad och har en stark förmåga att organisera och prioritera dina arbetsuppgifter.
Meriterade är om du behärskar Wordpress.

Om verksamheten

Sverigehälsan erbjuder kurser och utbildningar som bygger på forskning, för dig som arbetar med HR och ledarskap, hälsoutveckling, vård, skola och social omsorg. Vårt utbud av utbildningar erbjuder en bredd av kurser till nytta för dig och er verksamhet. Vi siktar alltid på att förmedla tillämpningsbara kunskaper och ett tydligt och mätbart resultat. Några exempel är kurser inom ledarskap och motivationsarbete, samtal, konflikt- och krishantering, stress och stresshantering samt beteendeanalys för organisationer. Till vår hjälp har vi en rad erfarna utbildare i form av bl a organisationspsykologer, hälsoutvecklare och arbetsmiljöexperter.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga