Sweco Environment AB · Publicerad 19 okt

Swecos miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för vattenförsörjning, avloppsrening, avfallshantering och hantering av förorenade områden. Sweco utför även olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet - allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus - blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Just nu söker vi en senior hydrogeolog till Malmö/Region Syd. Avd. för Geologi och Grundvatten består av ca 10 personer som företrädelsevis arbetar med grundvattenrelaterade uppdrag åt myndigheter, industri och kommuner, huvudsakligen inom vattenförsörjning och infrastruktur. Typiska uppdrag är väg- och järnvägsprojekt av olika storlek, tillståndsärenden för vattenverksamhet, vattenskyddsområden och strategisk vatteförsörjningsplanering. Gruppen finns på vårt kontor i Malmö, men det finns möjlighet till en öppen diskussion om placering. I region Syd har vi kontor även i Kalmar, Karlskrona, Helsingborg och Växjö.

Din kommande roll
I rollen som senior hydrogeolog kommer du arbeta som uppdragsledare, teknikansvarig och specialist. Du kommer även ansvara för att utveckla och underhålla kundrelationer och vara en resurs i vår teknikorganisation. Du kommer att ingå i en grupp med både erfarna och juniora konsulter där du får stora möjligheter att utvecklas, utveckla andra och ta ansvar. Uppdragen innefattar ofta nära kontakt med andra teknikområden, både regionalt och nationellt. Du kommer att vara involverad i våra affärsmässiga upplägg, genomförande av uppdragen och i utvecklingen av vår verksamhet. Oavsett roll och skede ligger alltid stort fokus på kommunikation, affärsmässighet, kundrelationer och självständig planering och organisering av vårt arbete.

Dina erfarenheter
Du har relevat akademisk utbildning inom området och har minst 5-10 års erfarenhet av grundvattenutredningar som konsult, entreprenör eller beställare. Du har erfarenhet av uppdragsledning, större eller mindre infrastrukturprojekt, vattenförsörjning och tillståndsärenden. Du har erfarenhet av att upprätta konceptuella hydrogeologiska modeller och erfarenhet av enkla och gärna avancerade analytiska beräkningar.

Om dig
Som person är du proaktiv, strukturerad och analytiskt lagd. Du är en lagspelare med goda ledaregenskaper som trivs med arbete i grupp. Du är bra på att kommunicera och gillar att ta ansvar. Du är engagerad i ditt arbete, i dina kollegor och kunden du hjälper. Du drivs av att göra ett bra jobb på rätt nivå och är nyfiken på nya situationer och människor. Du är flexibel och kan snabbt anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Du är tekniskt driven och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Kontaktperson: Malin Magnusson, gruppchef Geologi och grundvatten, Malmö.
Telefon: 0768 - 15 61 92
E-post: malin.magnusson@sweco.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Sweco Environment AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga