Sydvatten AB · Publicerad 6 juli 2021

Till vår Teknikavdelning söker vi nu en projektledare som kommer att ha en viktig roll i de stora satsningar som ska göras de kommande åren för att kunna fortsätta ha dricksvatten av högsta kvalitet i våra kranar.

Vi söker nu dig som motiveras av att ingå i ett samhällsbyggnadsföretag som arbetar med något av det viktigaste vi har - dricksvatten!

Tilltalas du av tanken att arbeta brett med varierade arbetsuppgifter från förprojektering till färdig och driftsatt anläggning?

Känner du igen dig i beskrivningen så är du varmt välkommen att söka tjänsten hos oss på Sydvatten!

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av långsiktighet, affärsmässighet och samhällsnytta. Du får goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Vi söker nu en projektledare som vill arbeta brett med våra investeringsprojekt, från planering och projektering till upphandling och genomförande. Projekten varierar mellan små ombyggnadsprojekt och stora investeringar som större vattenledningar eller nya processteg på vattenverken. I början av din anställning tänker vi oss att du i första hand fungerar som biträdande projektledare i större ledningsprojekt men på några års sikt är målsättningen att du ska leda egna projekt inom Sydvatten. Från hösten 2021 kommer Sydvattens projektledare vara organiserade i en nybildad renodlad projektgrupp inom Teknikavdelningen.

Vi söker dig
Du har civilingenjörsutbildning eller högskoleingenjörsutbildning, gärna med inriktning väg och vatten, eller har tillägnat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Det är meriterande om du har arbetat antingen som byggprojektledare eller i entreprenadverksamhet men även du som är nyutexaminerad kan komma i fråga för tjänsten. Du är van vid att ta ett självständigt ansvar och trivs med att koordinera och leda olika aktörer i arbetet.

Du är en driven och ödmjuk person som har förmåga att vinna förtroende och skapa goda relationer både internt och externt. Du har en god kommunikationsförmåga och är bra på att strukturera och planera. Självklart kan du uttrycka dig väl i skrift.

Du kommer till en öppen organisation med ett positivt arbetsklimat. Det blir många kontaktytor inom företaget och du blir en del av ett kompetent team med ett starkt engagemang för att arbeta med vårt viktigaste livsmedel.

Tjänsten är placerad vid huvudkontoret i Hyllie, Malmö men som projektledare kan din arbetsplats också komma att vara där projekten utförs.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Anställning vid Sydvatten AB är säkerhetsklassad varvid en registerkontroll kommer att utföras innan anställning.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Max Persson, Projektchef, max.persson@sydvatten.se.

Övrigt
Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster: Sydvatten AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Ansökan
Välkommen att ansöka senast den 2021-08-27.
Löpande urval kan komma att ske.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sydvatten AB är ett kommunägt företag som producerar dricksvatten till nästan en miljon invånare i västra Skåne. Bolaget bildades 1966 och är i dag en av Sveriges största dricksvattenproducenter. Sydvatten äger och driver Bolmentunneln, de två vattenverken Ringsjöverket och Vombverket samt huvudledningssystemet för distributionen av dricksvatten. Genom samarbetet i Sydvatten kan de 17 delägarkommunerna garantera sina invånare, skolor, sjukhus och företag en säker, hållbar och kostnadseffektiv dricksvattenförsörjning.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga