Sydvatten AB · Publicerad 25 sept

Starta din utvecklingsresa tillsammans med oss på Sydvatten och var med och bidra till vårt viktigaste livsmedel – som utredningsingenjör!

Sydvatten AB är ett kommunägt företag som producerar dricksvatten till 900 000 invånare i västra Skåne. Bolaget bildades 1966 och är i dag en av Sveriges största dricksvattenproducenter. Sydvatten äger och driver Bolmentunneln, de två vattenverken Ringsjöverket och Vombverket samt huvudledningssystemet för distributionen av dricksvatten. Genom samarbetet i Sydvatten kan de 16 delägarkommunerna garantera sina invånare, skolor, sjukhus och företag en säker, hållbar och kostnadseffektiv dricksvattenförsörjning.

Vi söker dig som vill vara en del av Sydvatten och tillsammans med oss bidra till att producera vårt viktigaste livsmedel dricksvatten!

Till vårt huvudkontor i Hyllie söker vi nu en förstärkning på vår avdelning för säkerhet och kvalitet. Rollen som utredningsingenjör passar dig som är i starten av din karriär och vill utvecklas tillsammans med oss! Du bidrar med din tekniska kompetens och med din härliga energi, ödmjukhet och driv för att nå våra säkerhets- och kvalitetsmål.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av långsiktighet, affärsmässighet och samhällsnytta. Du får goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Som utredningsingenjör kommer du att vara en del av avdelningen för Säkerhet och Kvalitet. Vi är ett härligt gäng på 8 personer som arbetar med processfrågor, utredningar, säkerhetsfrågor, IT och GIS. Du rapporterar till Säkerhets- och kvalitetschefen.

Som utredningsingenjör kommer du att arbeta med ett brett spektrum av olika utredningar inom vår bransch. Dessa utredningar kan vara av olika karaktär såsom faroanalyser enligt livsmedelslagstiftningen, genomförande och utvärdering av driftsoptimeringar, utredningar inför implementering av nya system och metoder, kontinuitetsplaner inom olika områden som t.ex. reservkraftförsörjning eller liknande.

Du kommer även att arbeta med att ta fram men även utveckla statistik och olika underlag externt och internt. Det kan vara inom områden såsom el, vattenleveranser, kemikalier, SCB rapporteringar, produktionsrapporter, analysprotokoll och benchmarking. Det kan vidare vara tekniska underlag till upphandlingar och hållbarhetsindex till vår branschorganisation Svenskt Vatten. Du kommer även att få arbeta med GDPR-relaterade frågor.

Tjänsten passar dig som tycker det är kul att arbeta med utredningar och analysarbete, och där det finns administrativa inslag.

Vi söker dig
Du har en civilingenjörsexamen med inriktning väg- och vatten, ekosystemteknik eller maskin. Du har nyligen avslutat dina studier och är redo för att påbörja din utvecklingsresa hos oss!

Som person är du noggrann i ditt arbetssätt och har lätt att arbeta på ett strukturerat sätt. Du tycker det är kul att leta efter rätt information, att analysera den och genom din goda kommunikationsförmåga förmedlar du sedan vidare denna på ett tydligt och användbart sätt. Du är självständig och tar gärna tag i saker på egen hand, samtidigt som du har lätt för och tycker om att samarbeta med dina kollegor.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Anställning vid Sydvatten AB är säkerhetsklassad varvid en säkerhetsprövning kommer att utföras innan anställning.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Stefan Johnsson, säkerhets- och kvalitetschef, tfn 010-515 10 85 eller Petra Axelsson, HR-strateg, tfn 010-515 10 09.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Sydvatten AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Ansökan
Välkommen att ansöka senast den 2018-10-19
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Sydvatten AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga