TNG Group AB · Publicerad 6 feb

Brinner du för IT och är på jakt efter din nästa utmaning? Just nu söker vi dig för framtida uppdrag i Malmö!

Nu söker vi dig som brinner för teknik och som vill sätta sina kunskaper på prov i en social roll med många kontaktytor! För framtida uppdrag i Malmö söker vi konsulter inom IT-support. Detta är uppdraget för dig som har en utbildning inom IT eller erfarenhet av roller inom 1st line eller onsite och som nu är redo för sin nästa utmaning genom oss på TNG. Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som supportmedarbetare hos någon av våra kunder får du chansen att komma in på ett spännande företag, utveckla din kompetens och få en attraktiv erfarenhet på ditt CV. Som konsult via TNG kommer du att få en dedikerad konsultchef som kommer att säkerställa din trivsel och vara engagerad i din fortsatta utveckling och karriär. Här på TNG arbetar du självklart tryggt med kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på kund, men kan exempelvis innefatta:
  • Support till användare via telefon, mail eller remote.
  • Registrering i ärendehanteringssystem.
  • Självständigt felsöka och lösa tekniska problem.
  • Support inom Windows (klient och service), Active Directory, Exchange Server, Office 365, nätverk.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov. Många av våra uppdrag tillsätts relativt omgående och ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Vissa uppdrag kan leda till rekrytering och därmed anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT och ett stort intresse av att lära dig mer. Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av teknisk support, men viktigare är dina personliga egenskaper och din motivation att utvecklas. Då du kommer att arbeta i en kundnära roll behöver du vara flytande inom svenska och engelska både i tal och skrift. Det är även meriterande om du kan ytterligare språk, samt har körkort.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ och att du gillar att hjälpa andra. Du får energi av att interagera med andra och motiveras av att lösa kluriga problem. Du uppskattar struktur och har en fallenhet för att förklara problem på ett pedagogisk sätt utifrån användarens tekniska nivå.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och eventuella tjänster kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga