Tingstad · Publicerad 9 juli 2021

Vi växer och behöver hygientekniker i Malmö till vårt koncept Livsmedel- & Skadedjurshantering.

OM JOBBET

Som Livsmedel- och skadedjurstekniker kommer du att utföra inspektioner och revisioner hos våra kunder. Du är ett bollplank som utbildar, utvecklar och stödjer våra kunders ambitioner att hålla en hög nivå inom området matsäkerhet och skadedjur.

Du kommer ständigt i kontakt med våra kunder, det är därför viktigt att du tycker om sociala och affärsmässiga kontakter och tycker om att vara kuggen i hjulet som stöttar vår säljavdelning. Även avtalsförsäljning kommer vara en viktig del av ditt arbete.

Som Livsmedelstekniker hos Tingstad får du ett självständigt och kreativt arbete inom ett väletablerat företag med marknadens bredaste sortiment av förbrukningsartiklar.
Du blir en viktig del av ett väl sammansvetsat team och en betydelsefull kugge i vår fortsatta expansion. Som anställd på Tingstad får du dessutom ta del av företagets generösa vinstdelningsprogram.

I tjänsten ingår fast lön, mobiltelefon och servicebil.

DIN PROFIL

Vi ser gärna att du är serviceinriktad, kommunikativ, lösningsorienterad och tycker om att bygga lång-siktiga relationer. Du trivs i en informell anda som präglas av entreprenörskap.

Meriterande är om du har erfarenheter från branschen och har god kännedom om livsmedelshygien, Skadedjur och/eller försäljning och de utmaningar som restaurang och dagligvaruhandeln har inom området.

  • Du har en naturlig fallenhet för att bygga relationer
  • Du behärskar svenska väl i tal och skrift
  • Du är van användare av Microsoft-paketet
  • Du har relevant utbildning inom området
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av yrket och branschen
  • Körkort-B är krav.

OM TJÄNSTERNA & ANSÖKAN

Tjänsten är tillsvidareanställning om 100%. Tjänsten utgår från kontor i Malmö men också från inplanerade besök hos våra kunder runt om i regionen.

Sistan ansökningsdag är 2020-08-29. Vi intervjuar dock löpande och tjänsterna kan därför komma att bli tillsatta redan innan sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan till kontakt@tingstad.se.

OM TINGSTAD

Tingstad är Nordens ledande distributör av förbruknings-material, arbetskläder, utrustning och snabbt växande inom servicesektorn till företagskunder inom de flesta branscher.

Tingstad är ett familjeägt företag med huvudkontor och logistikcenter i Göteborg och försäljningskontor på ytterligare 12 orter i Norden.

Företaget omsatte år 2019 2,3 mdr SEK och vi är 400 anställda.

Vår verksamhet är miljö- & kvalitetscertifierad.

Vid frågor om tjänsten vänd er till
Daniel Johnsson tel: 031-3815339

Väl mött

Regionchef

Patrik Lindström
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är ett familjeföretag med rötterna i Göteborg och med visionen att skapa en enklare arbetsdag för alla som driver en verksamhet.

Vår e-handel är idag en av Nordens största B2B plattformar med över 80.000 produkter och våra kunder är skandinaviska företag inom de flesta branscher, t.ex. restaurangbranschen, detaljhandeln och dagligvaruhandeln.

År 2020 var omsättningen ca 2,5 miljarder kronor och verksamheten består av 450 passionerade medarbetare stationerade i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontor och logistikcenter är beläget i Göteborg.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga