Trianon · Publicerad 25 nov 2021

Förvaltare

Genom nytänkande, engagemang och mod ska vi på Trianon verka för en hållbar stadsutveckling i Malmö med omnejd. Vi tycker att det ska vara kul att gå till jobbet, att känna att vi utvecklas och trivs tillsammans. Våra framgångar är till stor del våra duktiga medarbetares förtjänst och vi är ett sammansvetsat team av kollegor med lång branscherfarenhet och givande samarbete.

Om tjänsten

Som förvaltare har du det ekonomiska och tekniska ansvaret för ca 700 lägenheter i Malmö. Med din affärsmässighet bidrar du till att vi gör bra affärer varje dag!

Rollen innebär både planering och självständigt arbete och det är därför viktigt att du är strukturerad och ansvarstagande. Då du är fastighetsägarens ansikte utåt och kommer att ha löpande kontakt med hyresgäster och entreprenörer bör du vara social, serviceinriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Internt samarbetar du framförallt med fastighetsskötare och uthyrningsavdelningen. I de mer omfattande projekten arbetar du tillsammans med en projektledare.

Arbetsuppgifter
  • Ekonomiskt och tekniskt ansvar för ditt bestånd, det vill säga budgetering, planering, och uppföljning av den löpande förvaltningen samt underhållet av fastigheterna.
  • Beställaransvar för entreprenader och underhållsprojekt.
  • Ansvarar för myndighetskrav.
  • Driver utvecklingsfrågor och värdeskapande.
Du är placerad på ett av våra kontor i Malmö och rapporterar till förvaltningschefen.

Om dig

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och att du står bakom våra värdeord; Engagemang, Nytänkande och Mod. Du har förmågan att vara rak och tydlig i kombination med en ödmjukhet. Vi förväntar oss att du är självgående, har stor initiativförmåga samt en god förmåga att samarbeta. Du är flexibel och uppskattar en arbetsdag med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

Kvalifikationer:
  • Arbetslivserfarenhet som förvaltare
  • Kunskap inom fastighetsekonomi, t ex kalkyler och kostnadsuppföljningar, fastighetsteknik och fastighetsjuridik
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Ansökan

Passar du in på beskrivningen ovan så vill vi gärna komma i kontakt med dig. Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och ladda upp CV och personligt brev.

Sista ansökningsdag är 2021-12-17, dock tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att ansöka!

Vid specifika frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gert Ternström, förvaltningschef på gert.ternstrom@trianon.se eller 040-631 04 28.

Om oss

Trianon är ett entreprenörsdrivet och expansivt fastighetsbolag som grundades 1973 och som äger, förvaltar, utvecklar samt bygger bostäder och kommersiella fastigheter i Malmö med omnejd. Vi verkar för ett hållbart boende och en hållbar stadsutveckling för både människa och samhälle - alltid med ett arbetssätt som präglas av flexibilitet, lyhördhet och hög servicenivå. Idag är vi börsnoterade på Nasdaq Stockholm och vårt fastighetsbestånd har ett marknadsvärde på cirka 11 Mkr. Med engagemang, nytänkande och mod som värdegrund vill vi på Trianon göra Malmöregionen till en ännu bättre plats att bo och verka i. Känner du som vi, hoppas vi att du söker denna tjänst. Läs mer om oss och följ vår resa på www.trianon.se och Trianon på LinkedIn.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fastighet
Underkategori
Förvaltare

Inga fler liknande jobb tillgängliga