Trianon · Publicerad 10 sept 2019

Kommunikations-/ IR-chef med hållbarhetsinriktning

Trianon är det lokala fastighetsbolaget i Malmö som brinner för både social och miljömässig hållbarhet. Trianon är noterat på Nasdaq First North Premier sedan 2017 och har sedan dess haft en spännande tillväxtresa. Vi arbetar med att förena miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet i de områden vi verkar.

Vi förstärker nu organisationen med att söka en driven och affärsinriktad kommunikations-/ IR-chef med hållbarhetsprofil och som vill vara med att utveckla bolaget vidare. Dina ansvarsområden kommer att vara:
  • Kommunikation externt och internt
  • Hållbarhetsrapportering
  • Finansiella rapporter
  • Hemsida
  • Pressmeddelande
  • PR
  • IR-presentationer
Du ska ha erfarenhet från noterad miljö och ha arbetat med både finansiell rapportering och hållbarhetsrapportering (GRI). Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt och kommer att rapportera till Vice VD/CFO.

Vi kommer att göra intervjuer löpande så dröj inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta CFO Mari-Louise Hedbys 0733-70 75 39.

Om oss

Trianon är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag som äger, förvaltar, utvecklar samt bygger bostäder och kommersiella fastigheter i Malmö. Vi verkar för ett hållbart boende både socialt och miljömässigt med ett arbetssätt som präglas av flexibilitet, lyhördhet och hög servicenivå. Trianons fastighetsbestånd omfattar 68 fastigheter om 334 000 kvm i uthyrningsbar yta, fördelat på cirka 73 procent bostads- och samhällsfastigheter och 27 procent kontors- och handelsfastigheter. Fastighetsbeståndet har ett marknadsvärde per 30 juni 2019 på cirka 7,2 Mdkr. Huvudkontoret finns i centrala Malmö och bolaget har 65 anställda runt om i Malmö.

Trianons aktie är noterad på Nasdaq First North Premier.

För mer information se: www.trianon.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga