Tunstall Nordic AB · Publicerad 8 juli 2021

Tunstall är världsledande inom välfärdsteknologi och ger människor, äldre, funktionshindrade en ökad livskvalitet genom smart välfärdsteknologi. Vår affärsidé är att leverera världsledande funktioner och möta vård- och omsorgsbehov hos äldre och funktionshindrade personer idag och i framtiden.
Vi vill se en värld där människor har friheten att leva livet till fullo på en plats de själva valt! Vill du arbeta i ett affärsdrivet och marknadsledande bolag? Gärna ett som har tydligt syfte och goda värdegrunder? Då är kanske tjänsten som Process and Quality Manager något för dig?


Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen som Process and Quality Manager driver du vårt interna arbete med utveckling och förbättring av våra processer. Du kommer att vara en nyckelperson i företaget beträffande att sprida en kultur där alla medarbetare strävar efter att ständigt förbättra verksamheten samt den upplevda kundnyttan.

Du ansvarar för att utveckla och underhålla vårt Quality Management System och du är den som initierar och koordinerar arbetet med våra interna revisioner och ISO-certifieringar (ISO9000, ISO14001 och ISO27001). Mycket samarbete sker med våra nordiska kollegor i Danmark, Finland och Norge

Tjänsten är på heltid med placering i våra nya moderna lokaler i Malmö (Hyllie). Du ingår i ett nordiskt team om sju personer och rapporterar till vår Inköps- och Kvalitetschef.

Kvalifikationer och personlighet
Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet, i närtid, inom process- och kvalitetsområdet. Det innebär att du har erfarenhet av att dokumentera, implementera, kontinuerligt utvärdera och förbättra processer och policyer. Adekvat högskoleutbildning samt erfarenhet av kvalitetsarbete i en tillverkande organisation ser vi som ett plus. Du talar och skriver både svenska och engelska utan hinder och är en van användare av MS Office. Erfarenhet av ITIL, LEAN och COBIT är meriterande.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som alltid arbetar med oerhörd noggrannhet. Du brinner för att på ett pedagogiskt sätt få dela med dig av dina kunskaper. Du arbetar effektivt, systematiskt och du formligen älskar checklistor. Vidare är du beslutsför och har förmåga att prioritera mellan parallella projekt.

Vi erbjuder...
Vi erbjuder arbete i ett trevligt företag med högt i tak och korta beslutsvägar. Vi arbetar med fantastiska kunder där vår mission är att ge äldre och funktionshindrade en ökad livskvalitet genom smart välfärdsteknologi. Våra värderingar Customer Focus, Collaboration, Innovation & Accountability är A och O för oss. Vill du arbeta i en internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara tjänsten för dig! Hos oss får du möjlighet att göra skillnad!

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen ansök redan idag med en personlig presentation och ditt CV där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 070-554 03 42 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 070-554 05 04. Notera att vi arbetar med urvalet löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök redan idag! Välkommen med din ansökan via denna länk: https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:417935/?lang=se

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

Tunstall, Malmö, Process, Kvalitet, ISO, Certifiering, QMS
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tunstall ligger långt fram i branschutvecklingen vad gäller produktutveckling och teknisk kompetens. Kunderna finns i nuläget främst inom kommunal/offentlig äldrevård men det finns även en stor framtida tillväxtpotential inom hälsovård/landsting och den privata sektorn (B2B). Tunstall Nordic är inne i en förändrings- och omstruktureringsfas då omvärlden och marknaden ställer nya och högre krav på dem som bolag. Denna transformation sker inom bl.a. följande områden; privatisering – från offentligt finansierad till privat äldrevård, digitalisering – teknikskiftet från analoga produkter till digitala, "tjänstefiering" – från produkter till tjänster, "molnifiering" – från lokala installationer till hostade molnlösningar. Välkommen och läs mer om oss på www.tunstall.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 sept 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga