Tunstall · Publicerad 17 okt

Är du en affärsdriven ekonomichef med erfarenhet från bolag i hög förändringstakt i internationell miljö? Trivs du med att arbeta verksamhetsnära med såväl strategiska som operativa frågor och fungera som en intern affärskonsult? Tunstall söker nu en ekonomichef till sin svenska organisation. Tjänsten är placerad på kontoret i Malmö och du arbetar nära samt rapporterar till CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Affärsstöd mot organisationen
  • Aktivt arbeta med förbättring och utveckling
  • Personalansvar för ekonomi- och business supportfunktionen
  • Ansvarig för årsbokslut och årsredovisning
  • Deklarationer och periodisk sammanställning
  • Månadsrapportering och likviditetsprognoser
  • Budget och rullande prognoser
  • Sammanställning av nyckeltal
  • Uppföljning och analys
Lämplig bakgrund
Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande med flerårig erfarenhet som ekonomichef från bolag med hög förändringstakt och gärna i internationell miljö. Det är högst meriterande med erfarenhet av organisatorisk övergång från produktförsäljning till tjänsteleverans. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska och du är en bekväm användare av affärssystem och Excel.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Som person är du konstruktiv, pragmatisk och lösningsorienterad och du har en förmåga att se på saker utifrån ett helhetsperspektiv. Du är förtroendeingivande, tydlig och kommunikativ och kan leda, motivera och skapa resultat genom andra. Du är proaktiv och driven och kan såväl ta beslut som ta ansvar för beslut som fattats. Vana vid nätverkande och ett mod och en vilja att sig an utmaningar och snabbt ändra fokus är förutsättningar för att såväl trivas som att bli framgångsrik i denna roll.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Tunstall med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tunstall är ett världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i Storbritannien 1957 och är med över 3000 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller lösningar i mer än 30 länder över hela världen. 3 miljoner brukare utnyttjar idag Tunstalls produkter och tjänster 24/7/365. Tunstall Nordic AB - Sverige, Danmark, Finland & viss export - har ca 300 anställda och en omsättning på ca 500 MSEK. Den svenska verksamheten - Tunstall AB - sysselsätter ca 250 personer, med en omsättning på ca 300 MSEK. Huvudkontoret ligger i Malmö. Besök gärna www.tunstallnordic.com för mer information!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga