Univar Solutions · Publicerad 20 apr 2021

Våra ambitioner är att ständigt utvecklas, förstå våra kunder till max och kunna erbjuda dem lösningar som bygger på värde och långsiktighet. Vi söker dig som vill vara med och ta oss till nästa nivå genom nytänkande, stark drivkraft och mycket mod! Detta är en roll där du får utlopp för din analytiska förmåga och där din ambition att på sikt ta nya spännande roller blir hörd. Vi söker dig som är 5-10 år in i karriären och vill komma till en helt ny roll, där du kommer kunna synas, höras och påverka stort i alla led!

Univar Solutions gör nu en stor expansion i de fyra nordiska länderna, där man växer med ca 15 personer och nya digitala plattformar. Detta för att expandera ytterligare från en redan ledande marknadsposition. Denna position är en av dessa nya viktiga funktioner!

Lokalisering: Univar Solutions huvudkontor i Malmö

Din roll
I rollen som Affärsutvecklare arbetar du med att hela Norden tar ett kliv uppåt genom strategisk försäljning. Detta är en helt nyskapad roll där du får kan sätta din prägel på utformningen. Univar Solutions är Nordens ledande specialist genom distribution av bland annat smörjmedel från ledande varumärken. Det är traditionella bransch som du ska få skaka om genom exempelvis nytänkande idéer och arbetssätt, vilket leder till ökad omsättning genom strategisk försäljning.

Det finns otroligt stora möjligheter till att utveckla vårt sätt att sälja och det är här din roll blir en central funktion, där du rapporterar direkt till Försäljningschefen. Du blir en spindel i nätet när det gäller såväl interna som externa kontakter, och enbart din kreativitet sätter gränserna. Du kommer arbeta lokalt men i ett globalt sammanhang där hållbarhet, produktkvalitet och trygga leveranser är nycklarna till framgång.

Några av dina centrala uppgifter:
  • Kartlägga marknaden, konkurrenter, skapa relationer och öppna fler dörrar.
  • Förstå våra kunders drivkrafter och lägga planer för att exekvera på det.
  • Vara med där det händer och inte ducka för att skapa mervärde ute hos kund.
  • Skapa prognoser och sätta strategiska planer för tillväxt.
  • Driva ett nära samarbete med Key Account Managers i Norden som exekverar dina planer.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll har du en relevant eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot teknik, ekonomi eller affärsutveckling. Du är kommersiell ut i fingerspetsarna och du har en tidigare arbetslivserfarenhet på ca 5-10 år som speglar detta. Framför allt är du modig och har ett starkt driv att ständigt utvecklas!

Vi kommer ge dig den kunskap som behövs kring våra produkter och de affärsområden vi är verksamma inom, du kommer få en gedigen introduktion och vi kommer välkomna dig in i teamet på bästa sätt! Vad du dock behöver ha med dig är de rätta personliga egenskaperna och en stark ambition.

För att lyckas i rollen har du en stark analytisk förmåga och tycker om att leka med siffror, du har huvudet på skaft och ser enkelt mönster. Du har förmågan att få med dig andra genom effektiv kommunikation och vill vinna mark genom att tänka nytt. Det du presenterar för både kollegor och kunder är på en hög nivå, du får kunderna att älska oss och just därför är du framgångsrik i din roll!

Du är flytande i svenska och engelska.

Om Univar Solutions
Univar Solutions har cirka 10 000 anställda över hela världen. I Norden är vi en ledande specialist inom distribution av kemikalier, tillsatser, ingredienser och smörjmedel. En position uppnådd av en stark företagskultur med fokus på kvalitet, miljö, säkerhet och att vara ledande när det gäller att hitta innovativa lösningar för våra kunder. Ingen annan leverantör i Norden erbjuder ett bredare produktsortiment än Univar Solution Nordic. Hos oss får du möjligheten att arbeta inom en internationell organisation med tätt samarbete som bidrar till en god team-känsla. Du får möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke och högklassiga produkter där varje dag hos oss bjuder på nya utmaningar och möjligheter. För mer info om området Univar Lubricants gå in på https://univarlubricants.com/.

Ansökan
Ansök genom att klicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, så sök redan idag! Sista ansökningsdag 16/5 2021. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga