Univar Solutions · Publicerad 17 okt 2019

Drivs du av att leverera toppklassig service? Får du en kick av att göra kunder nöjda och alltid ge det lilla extra? Har du tidigare erfarenhet av att jobba inom kundservice och är redo för nya utmaningar? Vi på Distrupol söker just nu en kundservicemedarbetare till vårt kontor i Malmö.

Vad innebär din roll hos oss?
Som kundservicemedarbetare i Distrupol så har du en central roll i organisationen med beröringspunkter och nära samarbete med de flesta andra avdelningar. Förutom kontakten med kunder i Sverige så har du t ex daglig kontakt med våra säljare i Norden, lager och terminaler i UK. Du arbetar med datorn och Officepaketet som främsta verktyg. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter du kommer att sköta galant:
  • Ta emot inkommande samtal från våra nordiska kunder i olika ärenden och ge förstklassig service.
  • Proaktivt bearbeta kunder per telefon för att öka försäljningen
  • Hantera beställningar och ta emot order.
  • Leveransbevakning och uppföljningar.
  • Stöd till säljare.
  • Hanterar reklamationer och krediteringar.
Vem vi tror att du är
Vi tror att du har arbetat inom kundtjänst tidigare där mail och telefon var ditt främsta arbetsredskap. Du är känd för att se lösningar och för att vara hjälpsam mot kollegor. För att lyckas i rollen så är du dessutom strukturerad och bra på att prioritera och ta ansvar för dina kundärenden.

Distrupol är ett globalt företag och vårt affärsspråk är engelska och därför förväntar vi oss att du behärskar engelska i tal och skrift
Förståelse för övriga nordiska språk är ett plus då vi arbetar tätt tillsammans med våra kollegor i Norden.

Vi söker dig som har:
  • 2-5 års erfarenhet från kundservice
  • Duktig på MS Office
  • Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat inom plast -industrin.
  • Pratar du dessutom finska är det starkt meriterande
Vad Distrupol erbjuder dig
Hos Distrupol får du möjligheten att arbeta i en varierande och utvecklande roll i en internationell miljö. Du får möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke och marknadsledande produkter där varje dag hos oss bjuder på nya utmaningar och möjligheter. Vi är ett litet men kraftfullt team och del av Univar som vi delar kontor med. Vårt fina kontor ligger dessutom mitt i centrala Malmö med goda pendlingsmöjligheter.

Ansökan
Stämmer beskrivning in på dig? Skicka in din ansökan genom att fylla i ansökningsformuläret med CV och personligt brev. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Vill du veta mer om tjänsten så kontakta rekryterande chef Sophie Dahlkvist + 46 (0) 40 635 30 81, eller HR Coordinator Susanne Malmgren +46 (0)40 35 28 45.

About Distrupol
Distrupol is a European leader in the distribution and application development of an extensive range of thermoplastic polymers and elastomers.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Serviceyrken

Inga fler liknande jobb tillgängliga