ValueOne · Publicerad 1 nov 2021

Som Area Sales Manager får du en nyckelroll hos oss! Du vidareutvecklar ValueOne’s närvaro i regionen genom att kartlägga marknaden, identifiera affärsmöjligheter, skapa nya kundrelationer samt vårda och fördjupa samarbetet med några av våra redan befintliga kunder. En stor del av din tid tillbringar du ute hos potentiella och nya kunder i din region. Din förmåga att sätta dig in i utmaningar och omvandla dessa till affärsmöjligheter är en av nycklarna till din framgång. Affären kräver hög marknadsnärvaro, du bygger ständigt nya relationer och har ett tätt samarbete med interna såväl som externa kontakter. Detta innebär att du agerar rådgivande och konsulterande i kunddialogen, men också att du vågar utmana potentiella uppdragsgivare för att tillsammans kunna möta verksamhetens, omvärldens och kandidatmarknadens krav.

Du utgår från vårt kontor i Malmö och rapporterar till Försäljningschef i Stockholm.

Vi erbjuder
  • Att arbeta på ett specialistbolag inom sin nisch
  • En möjlighet att tillsammans med försäljningschef utveckla strategi, plan, mål och metoder för försäljning och marknadsföring i din region.
  • Vidareutveckla viktiga och relevanta kunder i regionen.
  • En trivsam företagskultur från ett engagerat team
  • En roll där du arbetar med frihet under ansvar men samtidigt tätt tillsammans med övrigt försäljningssäljteam
  • En unik möjlighet att vara med och bygga företagets regionala närvaro där din arbetsinsats har stor påverkan på kompensation och utveckling
Om dig - kvalifikationer och personliga egenskaper
  • Du har minst tre års erfarenhet av tjänsteförsäljning, erfarenhet inom Supply Chain eller/samt erfarenhet från konsultaffären är starkt meriterande.
  • Du har ett starkt affärs- och kundfokus med hög servicenivå för att stärka Valueone’s marknadsnärvaro i regionen.
  • Resultatorienterad
  • Behärskar engelska flytande i tal och skrift
För att du ska bli framgångsrik hos oss krävs att du är kommersiellt driven samt utrustad med en stark egen motor och är van att arbeta självständigt. En förutsättning för att passa in i gänget är att du är utåtriktad och har stor social kompetens. På ValueOne värdesätter vi hög arbetsmoral och en vilja att ge det lilla extra för laget och för att överträffa våra kunders önskemål. Vi tror att det mesta går att lösa med kreativitet och ett lösningsorienterat förhållningssätt, vilket vi utgår från att du har i överflöd.

Känns det som det är dig vi beskriver kan vi erbjuda dig en spännande och belönande roll, där din egen insats sätter gränsen för hur långt du kan nå.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Shahnoza Ibragimova på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Om ValueOne

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: Interimskonsulter, rekrytering samt utveckling av företags supply chain vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga