Victoria Park AB · Publicerad 10 okt

Victoria Park AB är ett börsnoterat fastighetsbolag på NASDAQ OMX Stockholm Mid Cap och är inriktat på bostadsfastigheter, med affärsområdena förvaltningsfastigheter och livsstilsboende. Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och social dimension ska Victoria Park skapa och förädla värden i en växande bostadsfastighetsportfölj. Huvudkontoret ligger i Malmö, och förvaltningsfastigheterna finns på tillväxtorter i Sverige.
Vi har under kort tid gjort ett antal förvärv och behöver nu utöka organisationen med en engagerad redovisningsekonom till vårt team i Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Löpande redovisning för en del av fastighetsbestånden
  • Månads-, kvartals och årsbokslut
  • Årsredovisningar, deklarationer och fastighetsdeklarationer för en del av fastighetsbestånden
  • Moms och skatterapportering
  • Kontakt med myndigheter och revisorer
  • Utveckla rutiner och förbättra processer inom redovisningsfunktionen
  • Utveckling av redovisning d.v.s. implementera nya lagar, regler och rekommendationer
Din bakgrund
Du är högskoleutbildad med inriktning mot redovisning. Vi tror att du har ca 5-10 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och är självständig inom redovisningsområdets samtliga delar inklusive upprättande av bokslut.
Erfarenhet av fastighetsbranschen är mycket meriterande. Vi ser gärna att du har goda systemkunskaper (Visma Control och Aaro) och givetvis är du van vid att arbeta Excel. Du bör vara bekant med aktuella redovisningsprinciper.

Personliga egenskaper
För att passa in i rollen som Redovisningsekonom är det viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, prestigelös och uppskattar att arbeta med varierande arbetsuppgifter, högt som lågt. Du bör även ha god analytisk förmåga och vara van vid ett högt tempo samt ha lätt för att kommunicera med människor i din omgivning. Vidare ser vi att du har drivkraft och intresse av att, själv och tillsammans med andra, aktivt utveckla företagets redovisning samt delta i diverse ad hoc projekt avseende företagets utveckling.

Ansökan
Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) redan idag till jobb@victoriapark.se
Urval och intervjuer sker löpande under processen så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
För frågor om tjänsten kontakta HR chef Helene Torbrand 0708-259693.
OBS: Samtal från Rekryterings- annonseringsföretag och liknande undanbedes vänligen men bestämt!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Victoria Park är ett börsnoterat fastighetsbolag på Nasdaq Stockholm Mid Cap inriktat på bostäder på tillväxtorter i landet. Bolaget arbetar långsiktigt med att utveckla trygga och attraktiva boendemiljöer och skapa värden för boende, medarbetare, aktieägare och andra intressenter.

Huvudkontoret ligger i Malmö. Verksamheten utgörs av affärsområdena Förvaltningsfastigheter och Livsstilsboende.
I Förvaltningsfastigheter ingår hyresfastigheter i Borås, Göteborg, Eskilstuna, Karlskrona, Kristianstad, Linköping, Malmö, Markaryd, Nyköping och Stockholm. Den 1 december planeras bostadsbestånd om 885 lägenheter i Växjö att tillträdas.
Livsstilsboende utgörs av projektutveckling av bostadsrätter i Malmö och serviceverksamhet.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Victoria Park AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga