Visma EssCom · Publicerad 28 sept

VISMA Esscom AB är ett eftermarknadsbolag inom IT området och ligger i absolut framkant vad gäller service av elektronik, mekanik och IT. Vi utför på-platsen-service och installationer med rikstäckande organisation hos såväl dagligvaruhandeln som restaurang- och fackhandeln.

Nu söker vi en kompetent servicetekniker till Fältverksamheten i Malmö

Arbetsuppgifter:

På plats hos våra kunder kommer du att utföra installation, underhåll och uppgraderingar. Utrustningen finns placerade i restauranger, butiksmiljö, fordon och flera andra miljöer. Den är av varierande typ och fabrikat men gemensamt är att de består av både elektronik och mekanik samt har en kommunikationslösning.

För mer info se: www.visma.se/service-installation-drift/

Innan du ger dig ut på fältet som servicetekniker kommer du att få genomgå en introduktion som innebär att du får utbildning internt men främst med en mentor ute på fältet där du får lära dig det praktiska arbetet som krävs för tjänsten.

Den vi letar efter:
  • Vi söker dig som har teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande påbyggnadsutbildning
  • Goda kunskaper inom data och nätverk. Gäller både installation och underhåll
  • God kommunikationsförmåga
  • Innehar B- körkort
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och vill ta nästa steg i din karriär. Erfarenhet från Retail branschen, IT i fordonsmiljö eller liknande värdesätts högt.

Du bör trivas med att arbeta självständigt och lösningsorienterat. Du tycker om att träffa nya människor och värderar god service mycket högt. Du är bra på att hantera stress och tycker om ett varierande och fartfyllt arbete. Du är en flexibel, noggrann och pålitlig medarbetare som bidrar till god stämning. Stor vikt kommer att ligga på de personliga egenskaperna. Viktigt för oss är att du har hög social färdighet och kan representera vårt företag på bästa sätt.

En del av våra uppdrag och projekt kommer att finnas på annan ort vilket innebär flertalet resdagar. Tjänsten kan även innebära förskjuten arbetstid, obekväm arbetstid, beredskapstjänst och nattarbete.

Vi ger alltid vårt yttersta för att ge våra kunder bästa service och för att VISMA EssCom AB ska vara en arbetsplats att trivas och utvecklas på. Är du också beredd att ge ditt yttersta erbjuder denna tjänst stora möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling. Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är heltid. Omgående tillträde, vi kommer om vi hittar rätt tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag som är 14/10.

Vid frågor angående tjänsten: Servicechef Mikael Gottfridsson +46 10 141 16 00
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Visma EssCom tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga