Würth Elektronik Sweden AB · Publicerad 18 okt

Södra Sverige (hemmakontor) | Ref.-No. 412

Arbetsuppgifter
Ditt ansvar som utesäljare hos oss på Würth Elektronik är att öka försäljningen av våra Elektromekaniska kretskortskomponenter (t.ex. Kontaktdon, Power elements och Switches).

Detta sker med intensiv bearbetning av nya och befintliga kunder i regionen.
Din roll hos kunderna är att stärka vårt varumärke och ge ett mervärde genom teknisk support och produktinformation till kundernas utvecklingsavdelning.
Du förväntas vara ute på kundbesök 3 dagar i veckan och övriga dagar sker arbetet från ditt hemmakontor där du främst bokar nya besök och följer upp projekt.

Det ingår även att koordinera kundseminarium, mässor, sambesök med
FAE och delta på nationella och internationella produktutbildningar.

Du är
Social, målinriktad, självgående, dedikerad, engagerad, strukturerad och serviceinriktad. Detta är egenskaper vi gärna ser att du har för att passa i vårt skandinaviska team.

Du har:
  • Branschkunskap
  • Tekniskt intresse
  • En grundkunskap inom elektronik
  • Datorvana
  • En bra kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift.
Ansökan
Ansökan skickas på engelska till career.scandinavia@we-online.com och ange möjligt startdatum och löneanspråk i din ansökan
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Würth Elektronik tillverkar och säljer elektroniska och elektromekaniska komponenter, kretskort och intelligenta system. Med fler än 7500 anställda i 50 länder är Würth Elektronik ett av de mest framgångsrika företagen inom Würthgruppen.
+ Läs mer om företaget