Weidmüller · Publicerad 30 jan

Vill du arbeta med systemsupport (SAP) på ett internationellt företag med trevlig stämning? Sök då jobbet som systemkoordinator!

Har du erfarenhet av administration i SAP och trivs i en supporterande roll? Hos oss på Weidmüller finns chansen för dig att arbeta i en nyckelroll i vår nordiska organisation. Som systemkoordinator arbetar du nära användarna inom operations och försäljningsorganisationen med att säkra att systemet hålls uppdaterat. Du blir del av ett internationellt företag med en trivsam företagskultur. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Weidmüller har en given plats på marknaden inom el- och automation och har ett varumärke som står för kvalitet. Du får möjlighet att arbeta med support och administration av delar av vårt affärssystem (SAP). Du får ett ansvar på nordisk nivå och arbetar både nära vårt team inom operations samt försäljning. Att både system och information är korrekt uppdaterade är en viktig pusselbit i verksamhetsflödet varför din roll är central. Förutom möjligheten att få en central roll inom företaget så får du chans att bli del av ett företag med prestigelös kultur. Hos oss tar man ansvar för sitt område samtidigt som man arbetar tillsammans för att lösa problem om och när de uppstår. Arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och fri parkering är några av de förmåner som du erbjuds hos oss på Weidmüller.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen kommer du specifikt att supportera moduler kopplade till operations (SAP SD), men även områden som kvalitet och lager kan komma at ingå i ditt supportansvar. Även den nordiska försäljningsorganisationen kommer du att stötta genom att administrera och supportera SAP CRM.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
  • Genomföra förbättringsåtgärder kopplade till SAP SD och SAP CRM
  • Ansvara för att i systemet uppdatera prislistor samt koordinera arbetet kring nettopriser och prisavtalsförnyelser.
  • Vara ett interface mot huvudkontoret i Tyskland där du koordinerar och testar systemförändringar som kan vara både lokalt och centralt initierade.
  • Genomföra mappning, testning och implementering av EDI-kopplingar gentemot våra kunder.
  • Arbeta med viss rapportering och datainsamling.
  • Arbeta med användarsupport kring systemrelaterade frågor
  • Genomföra utbildningar i systemet vid ex. nyanställningar och vid uppdateringar av systemet.
  • Ingå i en global CRM-grupp och arbeta nära moderbolaget gällande systemfrågor.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta på kontoret som ligger på promenadavstånd från Hyllie med goda pendlingsmöjligheter. På kontoret i Malmö arbetar ett 30-tal personer inom bland annat sälj, customer support, lager, inköp, HR och ekonomi. Tillverkningen av våra produkter sker i andra delar av världen. Du kommer att ingå teamet inom Operations som har Norden som sitt ansvarsområde. Övernattningar i tjänsten uppskattas till ca 15 per år.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av antingen kundservice eller försäljning vilket innebär att du har en god verksamhetsförståelse. Du har erfarenhet av administration i SAP och är du sedan tidigare superuser eller har arbetat med systemsupport inom SAP SD eller SAP CRM ses det som meriterande. Du har erfarenhet av att använda Excel. Då vi är ett internationellt bolag och många av dina kontaktytor är både svensk- och engelsktalande söker vi dig med goda kunskaper i båda språken.

Eftersom du i rollen kommer att arbeta med administration i systemet krävs det att du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt för att säkra att systemet blir så optimerat som möjligt. Rollen är en supporterande funktion varför vi söker dig som har ett serviceinriktat och kommunikativt sätt. Arbetsbelastningen på rollen varierar varför vi söker dig som har en god förmåga att hantera mer pressade situationer.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga