Wise Professionals · Publicerad 19 aug

Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra tjänster i Skåneregionen.

Ditt uppdrag

Som ekonomiassistent på något av våra uppdrag kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av till exempel kund- och leverantörsreskontra, fakturahantering, avstämningar och löpande bokföring.

Typen av uppdrag kan variera i längd, nivå och innehåll men generellt gäller för rollen som uthyrd konsult att det ställs stora krav på hög flexibilitet och vilja att ta egna initiativ. Du förväntas snabbt komma in i nya organisationer och system på kort tid, efter en skälig upplärningstid förstås. Därtill förväntas att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

Din bakgrund

För rollen som ekonomiassistent söker vi i första hand dig som har gymnasie- eller högskoleutbildning inom ekonomi samt minst ett till två års erfarenhet som ekonomiassistent eller liknande arbete. Du bör ha mycket goda kunskaper i Excel samt kunskaper i ett eller flera ekonomisystem.

Som person strävar du efter att kunna hjälpa till där du behövs, mån om att alltid leverera hög kvalitet och är ansvarsfull. Konsultrollen ger dig möjlighet att komma i kontakt med nya uppdragsgivare och för att trivas i rollen som konsult krävs det att du är relationsskapande, utåtriktad och arbetsam.

Konsultrollen hos Wise Professionals

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vill du veta mer?

Har du frågor om våra uppdrag är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Ellen Tengberg på ellen.tengberg@wise.se.

Urval sker löpande och vi kallar in kandidater i mån av tid och antal aktiva uppdrag inom området. Varmt välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar - tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och du hittar oss idag i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Köpenhamn, Göteborg och Malmö.

Om Wise Professionals

Wise Professionals fortsätter att växa inom ekonomiområdet. Anledningen till det är att vi förstår dig som arbetar som ekonom, speciellt dig som arbetar i en konsultroll. Vi vet att du ställer höga krav på din arbetsgivare och vi ställer samtidigt höga krav på våra konsulter. Vi vet att du söker utmaningar och vi kan genom våra kunder och vårt nätverk hjälpa dig att hitta dessa utmaningar. Om du vill arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag där du får en marknadsmässig lön är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga